Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Як почати будувати будинок
Janna Повідомлення # 16
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Ми зараз замислюємося про купівлю ділянки. І ось думаємо, хотілося б з будиночком одразу, але в будь-якому разі треба або ремонт робити, або непогано так переплачувати, а якщо просто ділянку візьмемо, то незрозуміло коли будиночок збудуємо, грошей не одразу на все вистачить.  Поки що дивимося варіанти, але хотілося б не далеко...

Ксюша Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
Ми почали будівництво будинку з виготовлення проекту. Готові проекти нам не підходили, тому замовили індивідуальний проект у будівельній компанії. Роботою архітекторів залишилися дуже задоволені, проект вийшов чудовий і в ньому були враховані всі наші побажання. Тепер будемо починати будівництво.

Aleksandra555 Повідомлення # 18
одеський форум
Лейтенант
Найголовніше вам визначитися, що ви хочете, який будинок вашої мрії. Для цього, природно, складається проект, робляться всі необхідні розрахунки. Якщо самі плануєте будувати будинок, слід закупити матеріал та інструмент. До речі, можу порекомендувати чудовий магазин - ТД Петровський. Постійно купуємо там все необхідне для будівництва, асортимент великий, чоловік навіть знайшов там алмазний інструмент BAUMESSER, а такі речі, скажу я вам, мало де продаються! Якщо будівництвом займатимуться робітники, важливо вибрати хорошу бригаду.

Натуля81 Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
Добрий день усім. У мене теж недавно куплена ділянка, але з будиночком. Жити так-сяк можна, тим паче, що поки що це тільки дача, але з перспективою перебратися повністю, коли побудуємось. А ось ідея ось яка виникла - заощадити на проєкті таким чином. Нещодавно брат відбудувався і будинок нам дуже подобається. У нього проєкт виконано за всіма правилами. Він не проти поділитися - сміється, що в гостях почуватимуться як удома. Ще не дізнавалася у юристів, наскільки я права у своїх планах, можливо, хто-небудь знає? А ще траплялися оголошення про продаж проектів. Зараз у багатьох, хто збирався будуватися, виникли економічні проблеми, і траплялися оголошення про продаж готових проектів. Вони теж дешевші, ніж замовляти, але там потрібно дуже ретельно все перевіряти.

Светик1 Повідомлення # 20
одеський форум
Лейтенант
Будівництво будинку починається з продуманого проекту і надійного фундаменту. Головне на фундаменті не економити. Ми з чоловіком вирішили для армування фундаменту використовувати сучасний матеріал - склопластикову арматуру, оскільки вона за багатьма технічними параметрами перевершує сталеву арматуру, а коштує дешевше. Склопластикову арматуру замовляли в polyarm.com.ua, тут відмінна якість матеріалу і прийнятна ціна.

RimmaYa Повідомлення # 21
одеський форум
Рядовий
потрібно почати з проекту будинку

sasha23 Повідомлення # 22
одеський форум
Рядовий
кращим за збудований власними руками будинок може бути тільки куплений власними руками будинок!

Vladlen93 Повідомлення # 23
одеський форум
Підполковник
Всім доброго часу доби, а мій знайомий коли будував собі заміський купив навіть автоматичний шлагбаум для більшої безпеки. Замовив такий у цьому інтернет-магазині alumdevelop за ціною не дорогою, з доставкою проблем не виникло.

Burinaya Повідомлення # 24
одеський форум
Сержант
Ясна річ, що починати потрібно завжди з проекту, а вже потім думати про те, які матеріали будете використовувати під час будівництва. Ми, наприклад, покрівлю зробили з металочерепиці, оскільки вона довговічніша

Nata93 Повідомлення # 25
одеський форум
Сержант
Всім доброго часу доби, можу вам порекомендувати побудувати будинок з клеєного бруса так як це не дорого, швидко і практично. Мої друзі теж такий собі побудували, вони, на скільки я знаю, зверталися ось у цю фірму, вони спеціалізуються на будівництві будинків із клеєного бруса під ключ. Так що можу порекомендувати їх.

Grubijan Повідомлення # 26
одеський форум
Рядовий
З проби ґрунту починайте, щоб знати, якої висоти будинок можна ставити і на чому. На палях чи достатньо просто фундамент залити.

Mihailokopjan Повідомлення # 27
одеський форум
Рядовий
Я б побудував із цегли.

Денисzip Повідомлення # 28
одеський форум
Рядовий
Якщо самим будуєте, то потрібно розуміти, що будуєте, розбиратися в цьому - капітал, причому такий, щоб він не закінчиться. Можна найняти будівельну фірму, але буде в 100 разів дорожче.

misterbin Повідомлення # 29
одеський форум
Сержант
теж можете так зробити, адже від пра

Krot Повідомлення # 30
одеський форум
Рядовий
Почніть із проєкту, щоб зробити все правильно і не займатися переробками.

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: