Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яка ванна краща?
Tanyushaa Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз робимо ремонт у ванній кімнаті, і досі не визначилися, яку ванну найкраще вибрати: акрилову чи чавунну, а може сталеву? Я, звісно, більше схильна до акрилової, а чоловік каже, що вона не довговічна.

Lilem Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Ваш чоловік має рацію. Термін служби акрилової ванни в середньому 10 років. Потім вона потребує як мінімум реставрації і як максимум заміни. Тому особисто я б купувала чавунну ванну.

OlyaNik Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Тільки не беріть сталеву ванну, вона дуже галаслива. Коли будете приймати ванну, це будуть чути всі сусіди. Вже краще акрилова. І до речі, якщо за нею доглядати, вона може прослужити набагато більше ніж 10 років.

Inakata Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я за акрилову ванну, вона більш гладка і не така холодна, як чавунна або сталева. Якщо купити акрилову ванну, яка зроблена з якісних матеріалів, то проблем з нею бути не повинно. Як варіант, можете купити ванну Тритон. Цей виробник пропонує ванни під будь-який дизайн.

Чилім Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Особисто я за сталеву ванну, купував теж собі нещодавно. Мені подобається, що ця модель довговічна, має стильний та простий вигляд і до того ж за ціною досить доступна. Довго шукав де замовити, поки не знайшов дуже вигідний варіант тут з доставкою додому. Вважаю, що це вигідне вкладення грошей, тому що тепер після важкого робочого дня можна собі спокійно розслабитися)

Witalist Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Ну раз чоловік каже, що акрилова не довговічна, покажіть йому ціни на чавунні ванни, напевно, скаже, що акрилові не такі вже й погані)))) Так дорого, але чавун він і в Африці чавун, на все життя, як то кажуть!

Чилім Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Сам дивлюся по собі і своїх знайомих, що у всіх є свій погляд на це питання. Але ось особисто я для нашого нового будинку вирішив замовити кварилову ванну тут, бо матеріал дуже міцний, покриття хороше і не ковзає. І нас запевнили, що прослужить довго. Чудово, що є доставка по країні, тож нам привезли посилку прямо додому і ми встановили без проблем. Задоволений вибором, не став би шукати нічого іншого)

anitaQ Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
і мені цікаво, послухаю

Yen Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Сталева найм'якша, можуть і вм'ятини залишатися, акрил кращий за характеристиками, а чавун за довговічністю, але вода найдовше гарячою в акрилі залишається

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: