Меблі на замовлення
|
|
vivat | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Фірма є виробником корпусних меблів. Виготовлення меблів проводиться на сучасному, високотехнологічному обладнанні. сучасному, високотехнологічному обладнанні. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Гарантія 18 місяців. Термін виготовлення від 3-х днів до 3-х тижнів.У нас ви можете придбати якісні ортопедичні матраци відомої фірми "Велам". "Велам". Ціни вас приємно здивують! ЗАМОВЛЕННЯ ПРИЙМАЮТЬСЯ ПО ВСЬІЙ УКРАЇНІ! З усіх питань, що цікавлять, звертайтеся за Тел/факс (0512) 53-53-44, (0512) 72-75-74, (093) 440-40-71, (067) 767-59-67.
|
|
| |
ElenaBil | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| а пуфи? килимки є?
|
|
| |
yurijtolm | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Збираємося робити ремонт на кухні й одразу підібрати меблі так, щоб вийшов дизайн у класичному стилі або стилі кантрі, як на цих фото, де можна замовити одразу всі меблі на кухню, так би мовити, в комплекті.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ми зараз будуємо власний будинок у передмісті Одеси, якраз перебуваємо на стадії вибору дизайну інтер'єру. Дуже подобається кухня-острів, гадаю, буде гарно вписуватись у загальну картину будинку, сподобався стиль такого плану Цікаво, чи наші народні умільці спроможні винайти та спорудити такі меблі, чи потрібно буде звертатися до закордонних майстрів?
|
|
| |
Саша123493 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У наших фахівців ви зможете проконсультуватися на будь-яку тему щодо меблів у різні куточки вашої квартири в цьому colorit-mebel.od.ua/shkafy-kupe/ магазині наші умільці виготовлять для вас професійні меблі на замовлення за прийнятною ціною!
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| А м'які меблі хто в нас виготовляє на замовлення?
|
|
| |
kamilla | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| о, і мені пуфи цікаві).
|
|
| |
ОлексійЛужний | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми замовляли собі на сайті компанії "Фабрика меблів МайС". Якість нормальна, ціна невисока, і зробили швидко. Дружина задоволена)))) І мені від цього добре)))
|
|
| |
Rogovsky | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| ми замовляли в київському інтернет магазині mebli-zakaz.kiev.ua, усе влаштувало, і ціна, і якість, і консультація з питань, які мене цікавлять.
|
|
| |
odabill | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Меблі на замовлення - це дуже дороге задоволення. Я з цікавості порівняв ціни на кутові дивани і дізнався, скільки коштує зробити такий на замовлення, - різниця виявляється в три (!!!) рази.
|
|
| |