Побутова техніка
|
|
Lana4512 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У вас у будинку побутова техніка одного виробника, або як у мене, збірна солянка? Хочу нову вбудовану, але не можу з фірмою визначитися і кажуть, що вона гірша за звичайну. А що з цього приводу думаєте ви?
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Дрібна побутова техніка у мене різна, тому що одна фірма може робити добре бутербродниці, а ось з хлібопічками не справляється, тому так. А ось холодильник і пралка в мене atlant.ua купували давно комплектом, нам навіть знижку зробили, та й так мені дуже подобається техніка цієї марки.
|
|
| |
kubikbob | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У нас минулого місяця почав текти і погано гріти наш водонагрівач, на новий у нас на даний момент грошей не було і ми вирішили його ремонтувати.
|
|
| |
Премєр | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Будь-яку можна вибрати
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Мені ось давно прийшла ідея купити новий холодильник, ось тільки не знаю ще який купити. Але найімовірніше куплю вбудований, щоб компактно вмістився в моїй не зовсім великій кухні. Хто де і який купував собі холодильник, розкажіть плиз.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я вже ось як 5 років користуюся холодильником Boch і скажу, що не дуже задоволений ним, бо за якістю він нормальний, а ось за місткістю не дуже. Наступного разу буду купувати трохи більший, щоб усе вміщалося.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 7 |
Майор
| Усьому приходить кінець, ось і нашому старому холодильнику прийшов повний аут. Серед величезного вибору непросто вибрати саме те що потрібно, і що ж вибрати?! Нам сподобалися вбудовані холодильники, які пропонує розетка, а саме зупинилися на улюбленій марці, яка підводить рідко - BEKO BCNA306E3S, нам ще й на додачу до нього дали Вентилятор Neoclima NF-451PWR у подарунок! Якість його досить таки непогана, нормальний і ціна не особливо кусається, працює тихо. Дверцята вішай з якого хочеш боку. Прикольно! Морозить добре, претензій не маю. Заморожує буквально миттєво. Дуже задоволені нашим новим помічником))
|
|
| |