Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Побутова техніка
Lana4512 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У вас у будинку побутова техніка одного виробника, або як у мене, збірна солянка? Хочу нову вбудовану, але не можу з фірмою визначитися і кажуть, що вона гірша за звичайну. А що з цього приводу думаєте ви?

Zazhygalka Повідомлення # 2
одеський форум
Полковник
Дрібна побутова техніка у мене різна, тому що одна фірма може робити добре бутербродниці, а ось з хлібопічками не справляється, тому так. А ось холодильник і пралка в мене atlant.ua купували давно комплектом, нам навіть знижку зробили, та й так мені дуже подобається техніка цієї марки.

kubikbob Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
У нас минулого місяця почав текти і погано гріти наш водонагрівач, на новий у нас на даний момент грошей не було і ми вирішили його ремонтувати.

Премєр Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Будь-яку можна вибрати

katuha Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Мені ось давно прийшла ідея купити новий холодильник, ось тільки не знаю ще який купити. Але найімовірніше куплю вбудований, щоб компактно вмістився в моїй не зовсім великій кухні. Хто де і який купував собі холодильник, розкажіть плиз.

Sifolin Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Я вже ось як 5 років користуюся холодильником Boch і скажу, що не дуже задоволений ним, бо за якістю він нормальний, а ось за місткістю не дуже. Наступного разу буду купувати трохи більший, щоб усе вміщалося.

Михайло74 Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Усьому приходить кінець, ось і нашому старому холодильнику прийшов повний аут. Серед величезного вибору непросто вибрати саме те що потрібно, і що ж вибрати?! Нам сподобалися вбудовані холодильники, які пропонує розетка, а саме зупинилися на улюбленій марці, яка підводить рідко - BEKO BCNA306E3S, нам ще й на додачу до нього дали Вентилятор Neoclima NF-451PWR у подарунок!
Якість його досить таки непогана, нормальний і ціна не особливо кусається, працює тихо. Дверцята вішай з якого хочеш боку. Прикольно! Морозить добре, претензій не маю. Заморожує буквально миттєво. Дуже задоволені нашим новим помічником))

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: