Ремонт
|
|
Lolipop | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібно робити ремонт у квартирі, думаємо почати з ванної, кухні. Хочемо закупити все, що потрібно для зручності та комфорту. Може скажіть, без чого ви не впоралися б у своєму господарстві? Що має бути обов'язково вдома?
|
|
| |
Barbara | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ремонт - це добре. Але все залежить від вашого бюджету. Багато є зараз техніки, яка обов'язково має бути вдома. А так робіть, головне, щоб саме вам було зручно.
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Що стосується ванної кімнати, вона у вас роздільна з туалетом чи роздільна? У ванній встановіть обов'язково витяжку. Без неї я зараз би не впоралася. Мені здається, вона добре забирає вогкість і вологу. І дуже хороша річ, яку потрібно купити і встановити - це рушникосушка. Особливо в зимовий час на ній чудово сушити речі
|
|
| |
vladimirhmara | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Купуйте все хороше. Не економте гроші. А то дешевизна так швидко виходить з моди і з ладу.
|
|
| |
Данислав | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А я от не згоден з тим, що потрібно купувати все підряд. Потрібно точно визначитися, що вам потрібно для нормального життя.
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я погоджуся зі словами попереднього коментатора. Складається враження, що автор сам не знає, що йому потрібно у власному житлі. Хоча, багато хто, коли робить ремонт, не може ні з чим визначитися. Хоча я вважаю, що в таких випадках найкраще найняти фахівця і нехай він вам все запропонує, а потім стане і зробить. Тим більше, що в Одесі дизайнера знайти не так вже й складно
|
|
| |
Zalanaet | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Навіщо автору дизайнер? Ви б ще ворожку порадили)
|
|
| |
Mitezjede | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Тоді раджу почати з товаром для дому, там вам і сантехніка, і меблі для ванної, і для кухні є все що треба, а головне в одному місці та ще й з хорошими цінами!
|
|
| |