Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Альянс-Security Одеса відгуки
anton8908 Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Альянс-Security Одеса відгуки

Цікавить охоронна фірма Альянс-Security з міста Одеса - відгуки, думки, плюси і мінуси. Мені потрібно укласти договір на охорону офісу. Дуже не хотілося б помилитися у виборі. Зараз вибираю з трьох компаній, але Альянс мені якось більше подобається.

ivan97 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
я вже 7 років щільно співпрацюю з цією конторою. Одні позитивні емоції. Охоронці дуже професійні. У нас був смішний випадок, коли в офіс приїхав син директора і хотів потрапити до нього в кабінет, так охоронець його не пустив, поки не приїхав сам директор. Ось це я розумію - бізнес і нічого особистого!

suren Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Мій дядько володіє мережею магазинів товарів для дому в Одесі й один із них розташований на привозі. Той район самі знаєте який - бомжі, алкашня, наркомани, злодії. Щодня були якісь неприємні ситуації, продавці не хотіли йти на цю точку. І тільки коли ми поставили охорону від Альянс Security, магазин нормально запрацював. Всяка нечисть обходить десятою дорогою нашу точку.

TatyanaS Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Не знаю як вони з охорони офісів, але квартиру охороняють добре. Підключила пультову охорону, замовила тривожну кнопку і можна розслабитися. Спокійно можу виїхати на кілька днів із міста, знаю, що Альянс-Security не дасть злодюжкам жодного шансу обчистити квартиру.

ArturIv Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Та ти Антон навіть і не думай брати когось іншого, крім Альянс-Security.  Це перевірені хлопці, причому мною особисто. У мене була ситуація цікава. Ось я відчував, що треба договір укласти і за 2 дні після укладення договору в мене в офісі була спроба злому. Хтось навів злодіїв і вони одразу пішли брати сейф, у якому лежала велика сума. Охорона спрацювала чітко - навіть 5 хвилин не минуло, як прилетіли охоронці Альянсу і буквально обличчям у підлогу всіх поклали за лічені секунди.

anton8908 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Дуже круто, хочу таку охорону! Як їм зателефонувати? Які умови співпраці з ними?

ArturIv Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
та ти краще їх сам набери +38 (067) 5197800 і запитай, що хочеш знати. У них дуже хороші менеджери працюють, уважні та доброзичливі. Відповідають навіть на дурні запитання. Удачі!

Lola17 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Відгуки у мене тільки хороші, користувалися їхніми послугами з охорони, а також послугами юристів. Так, так, у них сильний юридичний відділ. Вони захищають нас на всіх рівнях від гопників-хуліганів до рекету в погонах. Професіонали високого рівня!

nata2017 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
На мій погляд вони просто добре роблять роботу, за яку ми їм платимо. Я думаю, що це не має бути чимось особливим. Погано, якщо компанія не виконує обов'язків. Особисто я Альянс-Security всім рекомендую

kiril1 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Я працюю в іншій охоронній компанії, але знаю хлопців з Альянсу, перетинаюся з ними на тренуваннях. Можу тільки хороше сказати. Вони не тупі качки з 90-х, а інтелігентні, розумні та спортивні хлопці. Вони кажуть, що їх вчать насамперед не допускати конфлікт і вирішувати його мирним шляхом і лише в останню чергу застосовувати фізичний вплив до зловмисника

fedya56 Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Чудова, гідна фірма! вони й офіс у мене охороняють і будинок. Задоволений на всі 100%. Що мені подобається - зовнішній вигляд охайний, ввічливі, професійні. Я думаю, що ви не пошкодуєте, якщо з ними договір укладете.

anton8908 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Спасибі всім, хто брав участь в обговоренні! З'їздив в офіс в Альянс, уклав договір. Ціна приємно потішила, договір грамотний, усе чітко розписано. Уже познайомився з охороною і колектив познайомив - вони відразу знайшли спільну мову. Упевнений, що ми спрацюємося!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: