Найкраще охоронне агентство Одеса
|
|
anatoliy | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Спантеличила мене дружина питанням - знайти найкраще охоронне агентство в Одесі. Загуглив я - а там кілька десятків сайтів різних агентств і всі себе нахвалюють. І зрозумів я, що треба звернутися до громадськості й запитати, хто з якими агентствами співпрацював і якою була ця співпраця?
|
|
| |
viktor12 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Відкрию тобі таємницю, що в Одесі не так багато фахівців з охорони і на всі охоронні агентства їх не вистачить. Тому шукати треба в тих, де робота добре налагоджена, де співробітники задоволені умовами роботи і немає плинності. Я знаю тільки одне таке агентство - Альянс Секюріті, сам стикався з ними, бачив їхню роботу, спілкувався зі співробітниками
|
|
| |
andy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згоден, я вже 5 років тримаю квартиру в них на охороні й жодного разу не було проколів. Одного разу син прийшов додому з роботи і не вимкнув сигналізацію і забув двері закрити на ключ. Через 5 хвилин він уже лежав обличчям у підлогу, поки з'ясовували хто він і що робить у квартирі. Після цього випадку він став уважнішим
|
|
| |
larisa_od | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я б не стала так категорично виводити одне найкраще агентство, я думаю, що в Одесі є 3-5 хороших агентств з охорони. Але особисто мені Альянс Сек'юріті подобається більше з 2 причин - по-перше, у них дуже уважні менеджери працюють, завжди вислухають і дадуть відповідь на запитання. А по-друге, у них ціни нижчі, при тому, що вони реально одні з найкращих в Одесі.
|
|
| |
ivan25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У мене на роботі працюють охоронці від Альянс Секюріті - завжди все чітко, нарікань на них ніколи не бути. Свою роботу вони знають на відмінно. А це найголовніше. У сусідньому офісі якось зайшли 2 п'яних бидла, так їхній охоронець сховався в туалеті замість того, щоб відреагувати як треба. Так дівчатка покликали нашого охоронця, і він вивів їх із будівлі за дві секунди. Вони наступного дня буквально вигнали свого охоронця і найняли Альянс Секюріті
|
|
| |
anatoliy | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Нічого собі історії з життя. Напевно мені варто звернути увагу на Альянс, підкажіть який у них номер телефону, а то стільки схожих назв у фірм, щоб не помилитися...
|
|
| |
ivan25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| та без проблем, ось їхній номер (067) 519-78-00, телефонуйте їм у робочий час і ставте будь-які запитання. У них дуже доброзичливі співробітники, допоможуть, підкажуть і проконсультують
|
|
| |
masha2007 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Мої знайомі говорили, що поставили квартиру на охорону в Альянс Сек'юріті і дуже задоволені, все грамотно встановили, вийшло цілком недорого. Вони часто подорожують і їх 2 рази обкрадали. Після другого разу вони сказали досить і уклали договір з охоронною фірмою. Тепер їдуть спокійно
|
|
| |
ilona13 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Анатолію, що ви такий нерішучий, бачите, всі підказують, яку вибрати охоронну фірму, а ви все роздумуєте. Мені здається, що на охороні, як і на здоров'ї, не можна економити, а то вийде боком.
|
|
| |
tanya_1 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мій чоловік працює охоронцем у цій фірмі, дуже задоволений роботою. Зручний графік, хороша зарплата, є можливість кар'єрного зростання. Я б тільки з Альянс Сек'юріті укладала договір, бо впевнена, що зрештою ваша безпека перебуває в руках пересічних охоронців, і, якщо вони ситі, спокійні й упевнені у своєму майбутньому, то і вас зможуть захистити...
|
|
| |
anatoliy | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Спасибі всім за допомогу, я справді трохи нерішучий, все люблю обміркувати і зважити, і ваші поради мені допомогли визначитися. Договір уклав, охорону встановив. Дружина переживала, як би під час монтажу обладнання не пошкодили свіжий ремонт у квартирі. Але установники виявилися дуже акуратними і зробили все красиво і професійно. Тепер ми спокійні за нашу квартирку, чого і вам усім бажаємо!
|
|
| |