Дизайн інтер'єру
|
|
Barbara | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нарешті дійшла черга до ремонту. Скажіть, ви самі все робили, придумували дизайн і клеїли чи зверталися до дизайнерів інтер'єру? Якщо так, то до яких?
|
|
| |
Катманду | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я все робив сам. Подивилися в інтернеті, що зараз модно. Панелі мдф на стінах, декоративна штукатурка, м'які панелі на стінах у спальні й не тільки. Підібрали поєднання кольорів і вуаля все красиво.
|
|
| |
Олівія | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я коли описала дизайнеру, як би я все зробила, він скривився. І тут же намалював мені своє бачення дизайну інтер'єру кожної кімнати. Що можна сказати, профі. Не думала, що можна поєднувати непоєднувані матеріали, як мені здавалося, наприклад, дерево з пластиком.
|
|
| |
Партизан | Повідомлення # 4 |
Сержант
| До речі, так, шпалери зараз не особливо в моді. Їх витісняють нові оздоблювальні матеріали. А якщо і використовують шпалери, то наприклад флізелінові або з ефектом три де.
|
|
| |
Каришина | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А що його придумувати? Все зараз можна в інтернеті знайти - прикладів повно, навіть готову картинку можна майстрам показати, і вони вам за нею ремонт зроблять. І за матеріалами вибір величезний, ось тут, наприклад, є різна декоративна штукатурка Майстри вам і підібрати допоможуть, і зроблять обробку.
|
|
| |