Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Прибирання будинків і квартир в Одесі
ADONIS Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Прибирання будинків і квартир в Одесі

Прибирання квартир, котеджів, офісів і приміщень в Одесі

Прибирання квартир в Одесі від клінінгової компанії "Aissa" - це широкий спектр професійних послуг за найпривабливішими цінами. Ми пропонуємо вам такі види прибирання:

генеральне прибирання (Одеса);
післябудівельне (-ремонтне);
щоденне;
чистка фасаду;
миття вікон.

Будь-яке прибирання приміщень здійснюється якісними засобами, які на довгий час збережуть чистоту в приміщенні і забезпечать надійний захист оброблюваних поверхонь від забруднень, грибка, алергенних бактерій і комах. Ви отримуєте не короткочасний результат за найкоротші терміни. Всі замовлення виконуються оперативно, професійно і в зручний для вас час. Наш сервіс поширюється не тільки на Одесу, а й на прилеглі райони (Кароліно Бугаз, Затока, Дальник, Б. Долина тощо). Тому, виїзне замовлення за місто - завдання легко здійсненне.

Крім того, ви можете замовити послугу не тільки для будинку, але і для виробничих або торгових приміщень. Прибирання офісів проводиться оперативно і професійно. Такий вид послуг користується сьогодні великою популярністю - зручність і вигода цінується сучасними підприємцями насамперед.

За будь-якою необхідною вам інформацією ви можете звертатися за телефонами (048) 771-17-95 або (067) 424-16-79 у будь-який час. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання та нададуть вичерпну консультацію.

ElenaBil Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
А ціни? Або ваш сайт є?

Олеся Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
А я ось віднедавна почала брати в оренду збиральну техніку. Чоловік якось звернувся в одну фірму, там по ремонту йому потрібно було. Потягнув мене до них у магазин. Поки розбирався зі своїми перфораторами, плиткорізами, я розкрутила його взяти напрокат мийний пилосос. За день встигла вичистити весь будинок =)
Тепер регулярно так роблю.

TheRoad Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Ми теж звикли все робити самі. Тим паче, що зараз це не так складно як колись - за часів, коли потрібно було все діставати.

Nasar Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Начебто все правильно говорите, але стільки реально барахла розвелося останнім часом, що не знаєш що і де купувати. Ось дружина постійно скаржиться, що знайти ті ж нормальні губки або мочалки для прибирання неможливо. Одні розводи після них.

kamilla Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
А я сама прибираю))).

DmitriyKulyabeshko1 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
У мене інший, так би мовити, девайс) Перш ніж вибрати, багато різних передивилася, та все ж таки вибрала тут. Тепер у мене робот-прибиральник із функціями вологого та мокрого прибирання, + ще й керую зі смартфона! Навіть не віриться часом, що нарешті спростила собі настільки життя!)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: