Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світлодіодний світильник
Inakata Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У кого вдома є світлодіодний світильник, чи достатньо він дає світла? Наприклад, якщо в коридорі його повісити, де немає вікон, його буде достатньо, чи потрібні ще джерела світла?

Tanyushaa Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Світлодіодний світильник, незважаючи на те, що є енергоекономічним джерелом світла, за потужного діода може світити досить яскраво. Тому, якщо обиратимете собі цей тип освітлення, беріть світильник потужністю 63W, його вистачає на кімнату до 25м2. Єдине, такі речі краще брати в спеціалізованих магазинах

OlyaNik Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Зазвичай у коридорах і вішають світильники, оскільки це не основне приміщення, де проводять багато часу. Я бачила в продажу світлодіодні світильники з датчиком руху, як на мене, це дуже зручно.

Lilem Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Якщо хочете, щоб у коридорі не було тьмяного освітлення, беріть світлодіодний світильник не менше 3200 люменів. Це стандарт світлового потоку для житлових приміщень.

Frida Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
у нас є

katuha Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Хлопці, дайте, будь ласка, пораду, який світильник найкраще повісити на кухні. У нас кухня в мінімалістичному стилі. Ніяких рюшів, підвісок і подібного. Тож нам потрібен мінімалістичний світильник. Може, щось порадите. Буду дуже вдячна) .

Irinka24 Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Складно, звісно, радити щось, не бачачи вашої кухні та вашого інтер'єру загалом.
Але на свій розсуд можу порадити ось таку світлодіодну підвіску Їх можна використовувати як для освітлення офісів, магазинів, для підсвічування картин у галереях, так і житлових приміщень. Годяться вони як для високих стель, так і для низьких.
Тож такі світильники цілком можна кріпити і на кухні. Тим паче вигляд вони мають цілком мінімалістичний.
А я, чесно кажучи, хочу такий світильник повісити в спальні. Особливо мені сподобався ось такий варіант. Як вам такий варіант?

MaZeX Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Я працюю в музеї. У нас такі підсвічування біля картин висять. Завдяки такому освітленню можна акцентувати увагу на якійсь певній деталі.

Трынделкин Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
А я б такий світильник повісив у кімнаті. Під ним читати, напевно, зручно. А як він вмикається, до речі? Де вимикач - на шнурі чи на самому світильнику?

Pestum Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Світла вистачає, але для романтики ще не завадять світлодіодні гірлянди, я такі навіть на вулиці повісив, щоб увечері було красиво!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: