Як можна економити електроенергію?
|
|
Allusik | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми нещодавно переїхали жити в приватний будинок, і я в жаху від того, скільки в нас за місяць намотує електроенергії. Це при тому, що ми стежимо за тим, щоб світло не горіло по всьому будинку, і дітей до цього привчаємо. Але все одно багато виходить( У вас виходить якось економити електроенергію?
|
|
| |
Soniya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Не хочу вас засмучувати, але ви чули, що начебто з літа знову тарифи збираються піднімати, мало не вдвічі? Я як про це дізналася, так у мене взагалі шок був
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Про нові тарифи не чула поки що нічого. Тут щодня стільки новин, що вже не встигаєш за ними стежити. Якщо це так, то жах, звісно. Але ми вже давно в будинку всі лампочки поміняли на світлодіодні, вони набагато менше світла споживають. Я за квитанціями відразу відчула різницю. У вас які зараз лампочки стоять? Ось тут раджу замовити лед лампочки з рефлектором Ми там брали, там вони дешевше коштують, ніж у звичайному магазині
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Так, ми теж давно вже користуємося світлодіодними лампами. У них і термін служби більший, і менше світла нагорає з ними. Тільки не беріть найдешевші, вони ненадійні. Краще взяти подорожче, але зате вони і прослужать вам довше
|
|
| |
Xedewe | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ну насамперед треба всі лампочки замінити на економки, також можна техніку оновити до найсучаснішої та найекономнішої! Варіантів багато!
|
|
| |