Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порада з приводу вибору водонагрівача
iframes Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім доброго часу доби. Хлопці, дайте пораду з приводу вибору водонагрівача для будинку. На які параметри потрібно звертати увагу, а чим можна знехтувати. Де можна подивитися недорогі бойлери?

Irinka24 Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Якщо хочете заощадити на купівлі водонагрівача, я б вам порадив вибрати бойлер не дуже розкрученої марки. Тому що відомі бренди додають ще нулик до вартості. Чи варто переплачувати?

iframes Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Так, у принципі, я з вами і не сперечаюся. Мені не принципово мати вдома бойлер відомої марки. Мені головне, щоб характеристики були нормальні, і щоб у бюджет влізти.

Irinka24 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Взагалі я б порадив під час вибору бойлера дивитися не тільки на ціну і на назву марки виробника, а й на об'єм бака, матеріал, з якого його виготовлено, на те, який там ТЕН - мокрий чи сухий, на спосіб встановлення. Це першочергові характеристики, на які слід звертати увагу.
Що стосується виробника, але мені подобаються бойлери бойлери BALLU У нього є непогані й недорогі моделі. Наприклад, ось така модель бойлера коштує всього дві з половиною тисячі гривень. Навряд чи ви дешевше знайдете.

iframes Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Спасибі велике за пораду!

Onurka Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Якщо хочете заощадити на купівлі водонагрівача, я б вам порадив вибрати бойлер не дуже розкрученої марки. Тому що відомі бренди додають ще нулик до вартості. Чи варто переплачувати?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: