Як вибрати кондиціонер?
|
|
Solnechnaya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім привіт! Мені потрібна порада. Спека дістала просто жах як. Хочу кондиціонер купити. Може підкажете - де їх краще купувати і за яким принципом вибирати? А то я не стикалася раніше.
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ну дивіться. Почати треба з того, що визначитися з необхідною потужністю. Вона залежить від того, яка площа кімнати, скільки людей там зазвичай буває і які є побутові прилади. У магазині допоможуть.
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Та не обов'язково в магазині це дізнаватися. Ви б пошукали в мережі - там є онлайн калькулятори для розрахунку потужності кондиціонера. Дуже зручно. Тільки треба мати на увазі, що це не єдиний критерій. Ще треба дивитися які є додаткові функції. Фільтрація повітря, іонізація, вентиляція і так далі. Вибирайте що вам треба, а що ні.
|
|
| |
Milaha | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я алергік, тож для мене очищення і зволоження повітря були дуже важливими функціями. Але вони здорожують кондиціонер. Тож дивіться самі - чи потрібно вам за це переплачувати
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ну так, тут уже кожен вибирає, які функції дійсно потрібні, а які будуть лише переплатою грошей. Я ось хочу купити кондиціонер зима літо, ось це потрібна функція. Щоб у холодну погоду, таку як зараз, можна було вмикати обігрів, а влітку щоб працював на охолодження. Мені тут порадили інтернет-магазин кондиціонерів Єдине, що він у Києві знаходиться, але доставка у них по всій Україні є, і ціни вигідні. Зараз визначаюся з моделлю і буду замовляти теж
|
|
| |