Будівництво
|
|
Ivannka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Поки чоловік на заробітках, хотіли почати будувати будинок. Але немає можливості контролювати йому будівництво, а я в цьому нічого не розумію. Чи є відповідальні компанії, які без зайвого контролю зроблять так як належить?
|
|
| |
velos | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Не думаю, що це гарна ідея, більше розтягнуть будматеріалів, та й не факт, що зроблять добре свою роботу. Зараз не можна ні на кого сподіватися. Контроль має бути обов'язково.
|
|
| |
Krot | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Без повного контролю звісно не варто починати будівництво. Але можна знайти компанію в Одесі, яка, по-перше, береться за будівництво будинків під ключ, по-друге, дозволяє дистанційно контролювати хід робіт. А щоб бути впевненим у правильному і чесному будівництві, дивіться в договорі наявність гарантії, наприклад, подивіться тут умови.
|
|
| |
Молода | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Зараз у всьому світі криза почнеться через поширення коронавірусу, а ви будівництво затіяли. Може варто відкласти його?
|
|
| |
Ducatti | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Навпаки поки є час і можна зайнятися цим питанням максимально щільно! Наприклад, я нарешті нормально вибрав, яку цеглу буду використовувати для будівництва свого будинку, а якби не було такої можливості, то вибрав би похапцем і був би не зовсім упевнений, що розглянув усі варіанти! Зате зараз я точно впевнений, що вибрав керамоблок і буду буду будувати з нього і що мій вибір усвідомлений і правильний!
|
|
| |