Купити судок для їжі
|
|
Михайло74 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім, хто зараз на форумі. Хлопці, підкажіть, де можна зараз купити судок для їжі. Або набір судків. Буду в них їжу на роботу брати. Чого я раніше до такого не додумався?
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Привіт. Такі контейнери для їжі - дуже зручна річ у господарстві. І використовувати їх можна не тільки для зберігання їжі. Я, наприклад, у такому контейнері вдома нитки швейні зберігаю.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| А ми в таких контейнерах обіди беремо. На роботу. І дружина, і я. І в дитини теж є свій дитячий контейнер. З малюнком. Ми йому кладемо їжу в школу. Бо шкільної їжі він їсти не хоче.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Зараз купити судок для їжі не така вже й проблема. Можете зайти на сайт і самі подивитися, який там є асортимент. Є судочки для їжі пластикові, скляні, силіконові. Також є судочки різної форми - прямокутні, квадратні, круглі. Також під час вибору звертайте увагу на об'єм судочка. Наприклад, найбільші судочки я використовую для зберігання хліба - так би мовити, замість хлібниці. Коштують вони теж недорого. Наприклад, ось такий судочок на 0,55 літра коштує сімнадцять гривень:
|
|
| |