Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Проставки для Mitsubishi LANCER
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Напевно краще перейти до справи. Хочу у вас запитати в якій компанії краще замовити проставки для Mitsubishi LANCER? Для мене значення має тільки їхня якість.

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Якщо я правильно зрозумів, то ви цікавитеся ось цими проставками під пружини автомобіля Mitsubishi LANCER?  Ці комплектуючі гарантовано дозволять збільшити кліренс авто. Їх встановлення не особливо складне. А якість відмінна, але в той же момент ціна цілком прийнятна. Так що це відверто непоганий варіант

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
А чому ви так упевнені в якості пропонованих деталей? На чому засновані ваші припущення? Мені потрібно в усьому розібратися. Не хочеться потім їх знімати

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Я раніше працював на СТО. І встановлення проставок завжди користувалося попитом. Тож у мене є певний досвід. Мої знання ґрунтуються не на теорії. Все не так вже й складно. Тож ви даремно хвилюєтеся

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Як на мене, то не варто їх встановлювати. Адже багато хто чудово їздить і без них. Озирніться навколо, і ви самі зможете переконатися в моїх словах. Ви маєте намір даремно витратити свої гроші

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: