Проставки для Mitsubishi LANCER
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Напевно краще перейти до справи. Хочу у вас запитати в якій компанії краще замовити проставки для Mitsubishi LANCER? Для мене значення має тільки їхня якість.
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Якщо я правильно зрозумів, то ви цікавитеся ось цими проставками під пружини автомобіля Mitsubishi LANCER? Ці комплектуючі гарантовано дозволять збільшити кліренс авто. Їх встановлення не особливо складне. А якість відмінна, але в той же момент ціна цілком прийнятна. Так що це відверто непоганий варіант
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| А чому ви так упевнені в якості пропонованих деталей? На чому засновані ваші припущення? Мені потрібно в усьому розібратися. Не хочеться потім їх знімати
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Я раніше працював на СТО. І встановлення проставок завжди користувалося попитом. Тож у мене є певний досвід. Мої знання ґрунтуються не на теорії. Все не так вже й складно. Тож ви даремно хвилюєтеся
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Як на мене, то не варто їх встановлювати. Адже багато хто чудово їздить і без них. Озирніться навколо, і ви самі зможете переконатися в моїх словах. Ви маєте намір даремно витратити свої гроші
|
|
| |