У кого замовити авто зі США в Одесі
|
|
MaZeX | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто у нас в Одесі з перевірених займається пригнанням автомобілів зі США? Подивився я аукціони в Литві та Грузії, ну вони себе вже зжили. Там автомобілів не дуже багато нормальних залишилося, все вивезли, як мені здається.
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Тобі не здається, ті, хто їздять ще по Литві за машинами, викуповують те, що вже залишилося втридорога. Машин у Латвії за нормальними цінами і справді не залишилося. Зараз багато хто переходить на ринки США, Кореї ну і Грузії.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я у фейсбуці читав групу з пригону автомобілів і там обговорювали якраз цей момент. Ну і автопригонщиків теж. У нас кидал виявляється повно, беруть передоплату, гроші і привозять не те що ти хотів. А сказали що цей варіант кращий був.
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Це ти прям уже пристрасті розповідаєш, я таке вперше чую. Та й якщо хтось так приганяє автомобілі, то з такими людьми більше не працюють. Я собі нещодавно амшину взяв, спочатку хотів шевроле вольт купити новіший, бо на них і ціна розмитнення нижча та й виглядає красиво. А потім попався Trailblazer шевроле, оч класний. Замовив це авто з США до Одеси аtl.uа в цій фірмі. Пригнали за 2 тижні його мені. У машині було трохи відірвано заднє крило. Заміна не сильно дорого обійшлася, рихтувальники у нас творять чудеса зараз.
|
|
| |