Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » АВТО- І МОТОТЕХНІКА » Авто форум Одеса » Авто мото вело з США Одеса (Авто мото вело з США Одеса)
Авто мото вело з США Одеса
EbayPlaneta Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
eBayPlaneta - довірений посередник зі США та Ваш надійний помічник.

Для чого потрібен посередник?
Для більшості людей це питання актуальне, адже можна замовити товар і оплатити його напряму. Але все не так прозоро. Необхідно досконально розбиратися в нюансах платіжних систем, способах оплати і доставки, в процесі митного контролю, сплаті мит і так далі. А іноді на заваді може стати елементарне незнання мови. Для цього і потрібен посередник, щоб допомогти Вам істотно заощадити час і без зусиль отримати обраний товар.

Замовлення та оплата товару
Ви стикаєтеся вже з першою проблемою, коли в американському інтернет-магазині вказуєте свою адресу. Справа полягає в тому, що в більшості інтернет-магазинів або аукціонів можна вказати або американську, або, на крайній випадок, канадську платіжну адресу. Але навіть якщо Ви вказуєте адресу в США, то стикаєтеся з другою проблемою - розбіжністю місця доставки та країни, що видала банківську карту. У такому разі Вам теж відмовлять. 

Доставка товару
Крім того, що інтернет-магазини США зазвичай не займаються доставкою в Росію, існують ще й певні обмеження на пересилання брендових товарів за кордон (а це більшість брендів). У підсумку виходить, що оплата товару не може стати 100% гарантією того, що Ви все-таки отримаєте замовлений товар. У компанії eBayPlaneta є свій склад на території США. Це дає змогу уникнути подібних проблем, оскільки замовлений і оплачений товар спочатку приходить на цей склад, а потім вже відправляється до Вас додому. 

Вартість пересилання
Якщо Ви замовляєте безпосередньо, товар у будь-якому разі затримається на митниці. Тут не варто забувати про митні тарифи, які в середньому становлять близько 20% від вартості замовлення. Таким чином, оформляти замовлення через наш склад не тільки простіше, але й дешевше. 

Варто також зазначити, що коли ми отримуємо одразу кілька замовлень з однієї країни, то ми робимо консолідацію, тобто об'єднуємо посилки, завдяки чому вартість доставки зменшується.

Якщо у Вас з'явилися питання, заходьте до нас на сайт http://ebayplaneta.ru/, 
Skype: ebayplaneta.
Будемо раді співпраці!
 
Nasar Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Повідомлень: 132
Репутація: 0
Статус: Offline
Григоре, а що скажете про Кавасакі? дивлюся за вашим посиланням там є цілий розділ щодо них і вибір досить великий. що порадите?
 
orden7 Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
цікава інформація. варто замислитися. респект.
 
Одеський форум » АВТО- І МОТОТЕХНІКА » Авто форум Одеса » Авто мото вело з США Одеса (Авто мото вело з США Одеса)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: