Шукаю сімейне авто
|
|
Pinkie | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шукаю сімейне авто з просторим салоном, бенз+газ або дизель. Великий обсяг багажника. Пропонуйте, ліміт 9 тисяч!
|
|
| |
Komrad | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Як щодо Ford mondeo хетчбек?
|
|
| |
Pinkie | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Маленький, уже дивився. Ще й ціна завищена, на мій погляд...
|
|
| |
Komrad | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Якщо ва форд мондео малий, тоді треба дивитися вже Kangoo, вважається як легкова, але по суті це вже маленький бус. І головне що восьмирічний Kangoo можна взяти за 7 тисяч, хоча на тому ж olx можна і за 5 взяти, вкластися в капремонт і рік ганяти без проблем. Ще газ поставити і взагалі чудово!
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Якщо потрібно авто сімейного типу з великим багажником, то краще брати невеликий фургон мені здається.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Якщо є такий бюджет і такі критерії до вибору авто, то радив би брати дизельний фургончик. Зараз такі машини користуються попитом і дуже багато хто їх бере. Дивлюся якраз на avtobazar.ua Фіат Добло і вони до речі дуже навіть цікаві. Можна до 10 взяти в ідеальному стані, свіжо пригнаний пасажир у довгій базі. Мені здається, що кращого варіанту просто бути не може. Можна ще Фіат Шкудо подивитися, але він більше як мінівен йде, але теж цікавий екземпляр.
|
|
| |
Равинський | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Шевроле Лачетті не розглядаєте? Багажник дуже просторий, автомобіль місткий, такий у мого брата був - туди легко поміщалася дитяча коляска з люлькою і велосипед старшого сина. Ще один плюс - недорога в обслуговуванні, деталі знайти не проблема. Не забувайте про купівлю зимової гуми, хороші шини важливі для сімейного авто.
|
|
| |