Літні шини
|
|
Poolber | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| на що ставити збираєшся, якими дорогами їздиш і який сенс ставити саме спортивні з урахуванням того, що навіть міськими дорогами будеш у них відчувати кожну вибоїну? Став стандартні Continental, якщо бюджет нормальний, тому що найпопулярніші зараз на наших дорогах, якщо потрібно саме спорт - дивись тут smart-shop або на автозвуку і обирай будь-які, зважаючи на свій бюджет, ContiSport (спортивні від континеталя) краще не став, тому що під наші дороги повна маячня...
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 17 |
Сержант
| З того що спостерігаю по місту - найпопулярніші Нексен, хоча статистики щодо попиту не бачив) На смартшопі в лютому купував біксенонові лінзи, шини беру б/в, тому що набагато вигідніше виходить, якщо міняти щосезону
|
|
| |
Роберт | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Я Нексен взагалі не зустрічаю, Континенталь часто бачу, Росаву, Белшину) Белшину деякі виробники ставлять на нові автомобілі, тому нерідко зустрічаю зовсім не дешеві авто на ній. Напевно, не вважають за потрібне міняти раз поки їздить. Собі одразу після купівлі машини поставив Мішлін, брав в Інфошині, тож не дуже дорого вийшли літні колеса infoshina.com.ua/shiny/letnie , не хочеться економити на безпеці, я краще музику пізніше придбаю.
|
|
| |
Лотар | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| має сенс
|
|
| |
Сержем | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| мені залишилися від колишнього господаря
|
|
| |
Тора | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| А нам довелося міняти, на Розетці замовляли новий комплект, дуже вдало потрапили під знижки і взяли комплект дешевше ніж в інших інтернет-магазинах. Від колишнього господаря нам залишився такий мотлох разом гуми, що й говорити страшно. Купив, напевно, спеціально перед продажем неліквідну гуму.
|
|
| |
Красуня | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Розумію
|
|
| |
redkaya1979 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| В інтернеті є багато чудових інтернет магазинів, що спеціалізуються на продажі шин, наприклад ось один. Зараз і з доставкою проблем немає, і з вибором розміру, і під марку авто.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 24 |
Підполковник
| інфошина, розетка, розетка, розетка, інфошина... від вас пошуковики нормальні магазини ховають? я всесезонні шини michelin оновлюю раз на рік. не тому, що зношуються, а тому, що після невеликого пробігу їх вдається продати за 80% вартості і на наступний рік купити собі новеньку гуму за 20% вартості.
|
|
| |
Alfer | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Насамперед після купівлі машини поміняв гуму. У мене була б/в, начебто ще ходова, але вирішив не ризикувати
|
|
| |
Ростислав | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| я теж поставив вживану
|
|
| |
Маркс | Повідомлення # 27 |