Ремонтувати чи взяти нову гуму?
|
|
Мітч | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Порвав колесо об гострі краї ями, на шиномонтажці загадали 300 грн за лагодження і сказали що ніяких гарантій не дають. Подумую про новий комплект літньої гуми, стару мені не особливо шкода, оскільки на багатьох колесах з'явилися шишки, та й протектор неабияк зносився. Брати нову або лагодити старі шини?
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 2 |
Сержант
| що значить "жодних гарантій не дають"? Воно що порване на 20 шматочків?
|
|
| |
Діона | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Напевно мається на увазі, що не факт, що довго протримається такий ремонт
|
|
| |
Харвард | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я б пробував ремонтувати, нова коштує дорожче
|
|
| |
Сава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зате вона нова, а ремонт можуть зробити не якісно або знову влетить в яму, гума після ремонту вже зовсім по іншому на неї може зреагувати. Я б не ризикував і взяв нову, можу порадити хороший варіант брендової гуми за невеликі гроші, собі теж її брав, довго шукав і врешті-решт зупинився на ній.
|
|
| |
Авдей | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Хороший вибір
|
|
| |
Мальта | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я б не возилася з ремонтом, дорожче вийде
|
|
| |
Царевна | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| краще нову гуму пошукайте
|
|
| |
Філбер | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Краще взяти новий комплект, безпечніше буде. Я на позашляховику так економив, поки колесо не лопнуло на великій швидкості, ледве втримав машину, щоб не вилетіла на зустрічну. Взяв такий комплект відразу ж, як приїхав до міста. А до цього катався з порізами і шишками і думав що все обійдеться. Буду не оригінальний, але на таких справах економити не можна
|
|
| |
Лотар | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| краще нову купити
|
|
| |
Антон | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тільки нова, гума це Ваша безпека, як і гальма. На безпеці не економлять!
|
|
| |
mironkov_grisha | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Тут Ви маєте рацію. Іноді навіть замислюся чи безпечно їздити на покришках з протектором менше 0,4 мм. А вживані шини нікому не раджу купувати.
|
|
| |
goscha33 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| mironkov_grisha, правильно, не навіщо їздити на поганих б/в покришках - це ж зовсім небезпечно. Якщо Ваші покришки прийшли в непридатність, то купуйте тільки нові. І не важливо якої фірми - головне, щоб вони були виробництва цього або попереднього року. Я знаю, що бюджетні шини Premiorri теж нормально їздять і їх вистачає як мінімум на 2-3 роки їзди нашими дорогами. Бувають потрапляють трохи галасливі покришки цієї фірми, але з цим можна ще миритися скажу я Вам.
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Дивлюся, що ці шини стали дуже популярними серед водіїв. У кого не запитаю про те, які покришки поставити, то більшість відповідає, що Приморрі Солезо. Сподіваюся, що вони їздять так само добре, як їх радять...
|
|
| |