Автомобільна гума
|
|
Ксена | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де краще літні шини взяти?
|
|
| |
Бартос | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Останні роки я гуму і диски беру тільки в Інфошині, ось розділ з літніми шинами infoshina.com , можете вибрати на сайті або зателефонувати - вам допоможуть визначитися з вибором і підкажуть найоптимальнішу гуму у вашій ціновій категорії. Дуже подобається сервіс цього інтернет-магазину.
|
|
| |
Вахря | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| так, теж були там покупки
|
|
| |
absolute | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| а ось як вибрати хороші шини, хто порадить?
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Вам допоможе така autoria.org стаття "Як вибрати шини: правила підбору покришок", раджу ознайомитися перед покупкою. А то часто буває, що купуємо не зовсім вдалі шини, викинуті гроші, та й їздити не дуже потім.
|
|
| |
Shaman | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене стоять літні Nokian, брав . Хто ще не перевзувся, рекомендую негайно це зробити. Давно пора)
|
|
| |
Marik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Хочеш хороші літні шини? На ось shinbaza.com. Користуйся на здоров'я. Захочеш потім мені віддячити - приймаю вебмані, яндекс гроші та інші гроші )). Жартую звичайно, досить простого спасибі. Так, і не економ на цій справі, шини наше все!
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| До біса всі ці інтернет магазини, не довіряю я їм, якщо ми і купуємо шини, що досить рідко, то беремо в авто-магазинах свого міста і все нормально. А ті хто каже що в інтернеті дешевше і якість краща, дурні.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Так до речі, корисна тема. Зараз на літо хочу оновити шини на літні, а то досі на зимових їжджу. Де можна купити, якісь інтернет-ресурси або магазини якісні, порадьте. Якщо що живу зараз у Києві.
|
|
| |
GavrilovDima2 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Теж весь час брав шини у себе в місті, протягом п'яти років, все було нормально до останнього разу. Купив колеса, начебто було все нормально, їздив, але через місяць, колеса як підмінили, навіть не знаю як пояснити. Почали видавати якийсь незрозумілий шум, по льоду неможливо було їздити, як на ковзанах був. На літню обнову, вирішив перший раз замовити з інтернету, замовлення зробив, через 1-3 дні повинні будуть доставити на пошту. Можу сказати, що по грошах вийшло точно так само, як і в звичайному магазині, ні менше, ні більше, за якістю відпишу, як привезуть.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| У мене чоловік бере шини на якомусь сайті, точно не знаю. Ну це останнім часом, до цього брав у нас і не скаржився, не знаю чому перейшов на інтернет-магазини, дешевше напевно. Він мене не посвячує в ці теми, та й мені не особливо цікаво
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| А ми навпаки, всі покупки робимо спільно з чоловіком, зокрема й на його автомобіль. По суті, у виборі запчастин для його автомобілів я не беру участі, просто з ним ходжу і раджу іноді. В інтернеті не робимо покупки.
|
|
| |
AlinaGablyGoopperee | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Цікаво
|
|
| |
Alfer | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Я теж замовляв шини в інтернеті. Вибрав CORDIANT SPORT 2 суто за малюнком протектора і ціною. Це було минулого року, я абсолютно задоволений, як відкатали. Зараз ось теж почався сезон, поки ніяких претензій. Не шумлять, по дощу не плавають.
|
|
| |
Konstantin | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| скільки цікавої інформації
Додано (29.03.2018, 12:44) --------------------------------------------- У магазині міста
|
|
| |