Бюджетна гума на авто
|
|
Вахря | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де і яку краще брати?
|
|
| |
Кірс | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Авто на продаж чи що готується? Інакше не радив би найбюджетнішу брати. Хоча це особиста справа кожного. Можу порадити Інфошину, там часто знижки можна зустріти, та й вибір по шинах відмінний. Диски теж там брав, як на мото, так і на автомобіль.
|
|
| |
Yreccc | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Я через сервіси, що займаються перевзуванням машин, дізнавався
|
|
| |
МішаЖ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| я через інтернет.
|
|
| |
Calilel | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрібна думка людей, ланос 1.5 може бути позашляховиком чи все ж таки не може... Ось канал про бойові виїзди Ланоса на бездоріжжя залиште свій коментар а якщо сподобалося, підпишіться і ставте лайк!
|
|
| |
Emerald_Spider | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не раджу бюджетну брати, занадто муторно
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Giern, З нашими дорогами, де немає асфальту і одні ями, краще їздити на нашій гумі. Якщо вилізе грижа або з'явиться поріз, то не так велика зелена жаба задушить. У мене зараз Premiorri Solazo S Plus, вік 2 роки, стан як нова. Ціна в магазині 1500-2000 грн залежно від розміру На 3-4 роки вистачає законно, а якщо не так часто їздиш + акуратно, то й більше. Шумить звичайно на трасі, але це не настільки критично.
Як варіант ще можна розглянути Tigar Summer SUV. В інтернеті її дуже добре хвалять, та й ціна адекватна, можливо вас навіть збентежить дешевизна цих шин)) Виробництво Сербія. Тесть на Вольцваген Таурег їздить, задоволений як слон!
У колеги по роботі Bridgestone Turanza T001, теж галаслива, суху трасу тримає виключно, а ось мокру на 7/10. По наших дорогах можна сміливо їздити, на Бриджі рідко можна зустріти шишки або порізи.
Раніше шини Nokian були бомбезні, але після початку виробництва їх у Росії - якість стала не тією вже...
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Continental Conti PremiumCont 5 сміливо купуйте, не пошкодуєте... дуже надійна гума, перевірено на різноманітних швидкостях і покриттях, у межах розумного звісно.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Шини чудові, безперечно, тільки знос зависокий, про це багато хто пише. Conti PremiumCont 6 не так швидко стирається.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Sifolin, Є така річ, але все ж це більше від стилю водіння залежить.
|
|
| |
Konstantin | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А хіба буває бюджетна гума?
|
|
| |