GPS моніторинг транспорту
|
|
Metr | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто що-небудь знає про таку систему стеження за авто. Хочу встановити на свої вантажівки, оскільки займаюся вантажоперевезеннями і хочу бути в курсі всього, що відбувається.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Для такого виду бізнесу ця річ просто невідмінна. Як то кажуть, поки сам не простежиш, справи не буде. Знаю, що за допомогою неї можна стежити за маршрутом проходження авто.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Згоден, що для вантажоперевезень без неї нелегко керівнику. Ще є така система, в якій можна простежити за рівнем палива, ось вона http://mapon.com.ua І це теж дуже класна функція, тому що водії дивляться, як надурити і на паливі. А до речі на mapon можна ще й андроїдом все контролювати і стежити, теж як на мене зручно.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 4 |
Полковник
| важливо розуміти - така штука ніколи не дасть 100% захисту. Усе можна наї... обдурити. Але мінімальний рівень контролю вони дають, це так.
|
|
| |
Tron | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звісно, і це не тільки повний контроль над рухом і стеження за супутником, а ще й уся інша інформація про стан авто, докладніше можете подивитися на в тому розділі, який вас найбільше цікавить.
|
|
| |
VitkyaDobrov | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| придатна штукенція
|
|
| |