Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Обслуговування та діагностика ГБО
Exiousle Повідомлення # 1
одеський форум
Полковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене стоїть 4-е покоління і потрібно обслужити редуктор, чистка там, налаштування і т.д. Де це краще все зробити у нас в місті?

Stasyan Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Краще це робити на перевірених СТО, оскільки газ це не іграшка! За обладнанням потрібно постійно стежити.

Hasb Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
У мене стоїть 4-е покоління і потрібно обслужити редуктор, чистка там, налаштування і т.д. Де це краще все зробити у нас в місті?

Варіантів багато і майстрів теж багато різних, тільки не всі гідно в цій справі розбираються. Але ж газове обладнання вимагає серйозних грамотних рук, так як це досить таки небезпечна справа. Я знаю, що на profigas.ua можуть почистити і налаштувати правильно і розумно редуктор і загалом всю систему. Я собі там ставив ГБО 4го покоління і постійно там обслуговуюся. Так що можете спробувати)

kramar1802 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Теж стоїть газ, обслуговуюся в Удача Авто, вони начебто від Профігазу. Налаштовують добре, але потрібно звертатися до Саші

LollySun Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
У мене були проблеми з електрикою автомобіля, проходив діагностику на цьому сервісі motusltd.ru Вони знайшли проблему і швидко її усунули

kimon Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
У мене бажання максимально знизити витрату палива будь-якими засобами, спочатку поставив газ, потім, покрив машину спеціальним покриттям, що зменшує тертя, і третє, поставив шини Michelin Latitude Tour HP, які мають низький опір, ще думаю зробити більш оптікаемий корпус.

buz Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
а що за спеціальне покриття?

Kukolka Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
На СТО service-gas.mk. ua встановлюють бюджетне ГБО, а також реєструють його в МРЕВ

KopterTolya Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
хлопці, а в мене нещодавно з акумулятором трапилася біда
як думаєте, варто лагодити чи простіше буде новий уже взяти? я тут avtoapteka. net. ua/bosch в магазині від Bosch пригледів хороший, начебто і характеристики норм, і ціна влаштовує
брати ?

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: