Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок автомобілісту-початківцю
Павук Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Син нарешті отримав права і навіть уже купив сам свій перший автомобіль. Він у мене молодець. Хочу йому що-небудь корисне подарувати для автомобіля. Що порадите?

Пафооос Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Якщо він автомобіліст-початківець, то напевно йому знадобляться свої інструменти, тож чудовим подарунком буде набір автоінструментів, які можна подивитися, наприклад, тут Такий подарунок буде і дуже корисним, і класним. Можна ще домкрат подарувати. Може хто ще що порадить. У мене ідеї закінчилися.

Gardalmaran Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Дуже кльовий подарунок мені здається і найкорисніший у вашій ситуації. У наборі тим більше інструменти завжди будуть в порядку і легко знайти потрібний ключ.

ХоМкa Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Тільки беріть інструменти відразу хорошої якості. Не треба на них дешевшати. Адже вони прослужать вашому синові дуже довго, якщо будуть з якісного матеріалу.

Rguivi Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А машину хоч нову купив? А то зі старенькою зараз почне возитися! Якщо є гараж, то подаруйте обігрівач простий, а якщо немає гаража, тоді вуличний обігрівач - усе таки не травень місяць, і якщо захоче щось покрутити в авто, то замерзне ще...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: