Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
хто мав справу з лізингом машини?
yelmat Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Здрастуйте!
Друзі, хто мав справу з лізингом машини?
Я почитав про лізинг і умови, начебто круто!
Як насправді?
Які переплати?
Які ризики?
Заздалегідь дякую!

Uuuu Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
З лізингом стикалася не напряму, знайомий оформляв. Можу точно сказати одне, що насамперед потрібно вибрати правильну страхову компанію, у друга була така finova.com.ua і угода пройшла успішно, він залишився задоволений. Бо якщо не перестрахуватися відразу, то потім ще купа підводних каменів випливе!

Fiuman Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Сусід для бізнесу брав у лізинг автобус ось тут peugeot-adis Брав Біппер Фургон. Хороша тачка. На лізинг, начебто, не скаржиться.

yelmat Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Тут пишуть, що страховка включена при договорі.

Magento Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Непогана компанія - ulf.ua. У них на сайті або за контактами можна докладніше дізнатися, як працює система лізингу.

Wester Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Зорієнтуйте мене - є обирати між б/в авто і новим у лізинг - що краще???

TheRoad Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Звісно, краще б/в, оскільки вона вже своя. Ми теж довго думали над цим питанням, поки не знайшли в Києві на olx.ua Volkswagen Passat B6 2010-го року. Так, б/в, але зате ціна на відсотків 25% менша за нову.

yelmat Повідомлення # 8
одеський форум
Підполковник
Уже минуло кілька років з моменту питання про лізинг. І з того часу багато що змінилося. Якщо раніше прочитавши договір, виникало багато запитань, на які відповідь було важко знайти. Але зараз все змінилося, слово лізинг вже не таке страшне. Я ось на ecolease.com подивився умови з лізингу електромобілів, бо мені дуже подобаються такі машини, у знайомого брав теслу покататися - просто кайф. Порівняв умови з кредитом від інших банків, і умови кредитів на багато складніше і небезпечніше.

Гаред Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Якщо є можливість узяти авто закордоном - скористайтеся нею, адже той відсоток, що деруть у нас і той, що потрібно платити там - дві різні речі, відповідно, вам вдасться більше заробляти під час лізингу авто, ну або швидше виплатити гроші за машину, якщо це дозволено договором. 
Також можу поділитися магазином шин, у якому купую покришки для своєї фури - в Інфошині доступні ціни та є система лояльності.

DmitriyKulyabeshko1 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Я все ж таки порадила вам оформити авто в лізинг ufa.leasing і бути впевненим, що так буде вигідніше, адже купівля авто в лізинг - це ефективний фінансовий інструмент, що дає змогу оперативно оновлювати або розширювати основні фонди компаній з мінімальними витратами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: