Растаможка
|
|
Аслан | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Буквально минулого тижня я купив автомобіль на польських номерах, і тепер хочу його розмитнити. Це мій перший автомобіль, і я навіть не уявляю як мені все правильно зробити. Мені хтось зможе сказати хоч приблизну вартість цієї процедури?
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Україні зараз дуже багато таких автомобілів. І більшість з них успішно проходять розмитнення. Дізнатися вартість не так вже й складно. Для цього буде достатньо скористатися онлайн калькулятором Ціна залежатиме від року випуску машини, і від типу двигуна. Доведеться перевірити її технічний стан. І вам потрібно буде надати необхідні документи
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Я переживаю щоб загальна вартість не виявилася надзвичайно великою. Я купив Тойоту, і вона мені і так обійшлася не особливо дешево. Може було б набагато вигідніше купити машину вже не наших номерах
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Можу з упевненістю сказати що ви не прогадали. Після розмитнення ви зможете з вигодою продати придбаний автомобіль, оскільки у нас він коштував би набагато дорожче
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Я хочу купити авто в Америці. Є кілька чудових аукціонів, на яких можна придбати чудові автомобілі за доступною ціною. Незважаючи на вартість доставки це дуже вигідно
|
|
| |