Оренда транспортного засобу
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Буду в Парижі по роботі, буде вільний час, хочу взяти авто в оренду, тут знайшов, може хто користувався, або порадить куди звернутися?
|
|
| |
sergeykitov | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Якщо в Парижі не знаю, а ось в Одесі новий сервіс відкрився нещодавно, бачив оголошення на магазинах statuscar.com.ua
|
|
| |
Алена22 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Якщо дуже любите водити машину, але своєї не маєте, ласкаво просимо в rentUacar. Останнє авто, що орендувала Kia Sportage rentuacar.com. Дуже крутий позашляховик. Мала витрата палива, порівняно з іншими авто. Комфортне переміщення по місту, трасі та полях і лісах. Швидко прогрівається салон взимку, що зараз актуально. Все в міру і залишає гарне враження.
|
|
| |
Рафа | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А які умови оренди? Хто лагодить автомобіль і обслуговує його? Кілька років я користувалася автомобілем у кредит, коштувало це не дорого, але весь ремонт і обслуговування лягли на мої плечі, аж до купівлі шин infoshina.com і заміни масла. Зараз уже своя машина, стежу за нею так само ретельно як і за орендованою.
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Всім привіт! Мій знайомий коли був у Києві взяв в оренду автомобіль з водієм, Замовив його у цієї фірми itransfer.com. Каже що це дуже зручно і відносно не дорого.
|
|
| |
Stasia | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Добрий день. Днями зіткнулася з проблемою, необхідно взяти в оренду авто з водієм. Приїжджає делегація. Знайшла сайт Itransfer, порискала в інтернеті, знайшла відгуки, начебто всі хороші. Питання, хто-небудь користувався послугами цієї компанії? Хотілося б почути рецензії.
|
|
| |
Nuclearjke | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Так, щось дорогувато
|
|
| |