Розмитнення
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт усім. Я хочу придбати автомобіль у США. Зрозуміло, що мені доведеться його розмитнювати. Хто мені скаже, до кого зараз можна звернутися з цього приводу? І у скільки мені ця процедура обійдеться?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Спершу дізнайтеся про всі нюанси розмитнення авто в Україні Ви можете самостійно розрахувати його вартість. Онлайн-калькулятор дозволяє це зробити. Вартість буде залежати від типу двигуна, і року випуску авто. Зараз процес легалізації транспортних засобів вельми простий, так що у вас не повинно виникнути ніяких проблем
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Ну тепер я хоч зможу знати на що розраховувати. Все одно у нас в країні я не зможу придбати машину за таку суму, навіть з урахуванням розмитнення. Я маю на увазі іномарки
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А яку машину ви хочете взяти? Я теж зараз намагаюся для себе авто, але ціни на них дуже високі, і це я шукаю серед підтриманих, про нові я взагалі мовчу
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Як на мене, то все аж надто важко. Візьміть машину на наших номерах. Потрібно просто більше часу приділити пошуку. Також зараз є компанії, які повністю беруть на себе транспортування, і розмитнення авто. Можна скористатися їхніми послугами
|
|
| |