Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купівля авто
Timon Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Я хочу купити автомобіль, але річ у тім, що на новий грошей не вистачає. Ось і вирішив брати з пробігом. Але страшнувато по оголошенню шукати машину. Хіба мало що підсунуть - биту або із запчастинами древніми. І що робити?

Wetochka Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Нізащо б не ризикнула так машину купувати. На мій погляд нехай краще вона буде в рази дорожче коштувати, але я б оформила автокредит і купила все-таки нову - з салону.

Alinia Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Взяти кредит і повісити собі на шию величезний кредит на багато років? Ну вже ні. Я б краще з пробігом машину купила, тільки треба щоб її обізнана людина подивилася, яка на цьому розуміється

Gardalmaran Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Загалом ви маєте рацію, тільки треба мати на увазі, що людина не завжди зможе одразу розгледіти всі недоліки, які є в автомобілі. Тут треба комплексну діагностику проводити, тоді і стане ясно що до чого і чи варто зв'язуватися з цим автомобілем.

vdowencko Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Не поганий вибір

Трынделкин Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Звісно можуть, ти як учора на світ народився. Краще за автобус і метро, транспорту не знайти

Pavlo Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Я б краще з пробігом машину купила, тільки треба щоб її обізнана людина подивилася, яка на цьому розуміється

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: