Купівля авто
|
|
Timon | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий день. Я хочу купити автомобіль, але річ у тім, що на новий грошей не вистачає. Ось і вирішив брати з пробігом. Але страшнувато по оголошенню шукати машину. Хіба мало що підсунуть - биту або із запчастинами древніми. І що робити?
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Нізащо б не ризикнула так машину купувати. На мій погляд нехай краще вона буде в рази дорожче коштувати, але я б оформила автокредит і купила все-таки нову - з салону.
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Взяти кредит і повісити собі на шию величезний кредит на багато років? Ну вже ні. Я б краще з пробігом машину купила, тільки треба щоб її обізнана людина подивилася, яка на цьому розуміється
|
|
| |
Gardalmaran | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Загалом ви маєте рацію, тільки треба мати на увазі, що людина не завжди зможе одразу розгледіти всі недоліки, які є в автомобілі. Тут треба комплексну діагностику проводити, тоді і стане ясно що до чого і чи варто зв'язуватися з цим автомобілем.
|
|
| |
vdowencko | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Не поганий вибір
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звісно можуть, ти як учора на світ народився. Краще за автобус і метро, транспорту не знайти
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я б краще з пробігом машину купила, тільки треба щоб її обізнана людина подивилася, яка на цьому розуміється
|
|
| |