Купівля машини
|
|
Kaveliya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу купити машину, але з такими цінами, як зараз, це зробити неможливо. Я так розумію, що ціни на авто пов'язані з доларом, він зростає, і ціни зростають. Як думаєте, буде падати долар, чи варто чекати? Що робити, без машини ні як.
|
|
| |
Ostira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Відразу скажу, що чекати не потрібно, ціни падати не будуть, на це не варто розраховувати. Ми купили собі підтриману машину, 2005 року, і в хорошому стані.
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Або збирайте далі гроші, хоча не варто забувати, що курс теж не стоїть на місці, а весь час зростає, а з ним і ціни. Або ж беріть кредит. Інших варіантів я не бачу.
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Сам у такій самій ситуації, і розумію, що нове авто мені не світить. Сильно підскочили ціни на машини, залишається тільки брати машину з рук. Ви такий варіант не розглядали? Якщо ні, то пропоную задуматися, адже можна знайти доволі таки гарний варіант, у відмінному стані, і недорого. Якщо надумаєте брати машину з рук, то перед покупкою краще зробити перевірку авто, наприклад, тут. Краще перестрахуватися.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Машини дуже дорогі.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Машина це пасивний відтік ваших грошей. Порахуйте, ви на таксі ніколи стільки не витратите, скільки на обслуговування своєї машини на місяць!
|
|
| |
Pavlo | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Та годі вам, є досить-таки прийнятні ціни на авто
|
|
| |