Відеореєстратор
|
|
Lolipop | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хто як вибирає собі відеореєстратор. Розумію, що це вже буденна річ для авто, але я щось раніше не наважувався на покупку. Найімовірніше було не потрібно. А зараз планується поїздка на далеку відстань, хочу взяти. Підкажіть, яку фірму краще взяти? На що звернути увагу?
|
|
| |
vladimirhmara | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У наш час відеореєстратор одна з найважливіших речей, які мають бути в автомобілі. Нехай ви впевнені у своєму водінні, але краще все, що відбувається, знімати на камеру, раптом навпроти вас їхатиме недосвідчений водій. І справу випадку ніхто не відміняв. Так що обов'язково подивіться відеореєстратор автомобільний десь в магазині або інтернет-магазині, типу таких я думаю ви зможете знайти підходящий.
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Як це ви так обходилися без відео реєстратора? Дуже зручна річ. Може ви дуже зразковий водій і їздите або занадто повільно, або занадто акуратно. А то я вже цю техніку поміняв кілька разів. Краще взяти фірму дорожчу.
|
|
| |
Аннтіан | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Свою машину потрібно комплектувати по можливості всім, щоб бути впевненим на різні випадки життя. Від відеореєстратор кілька разів нас врятував від непотрібного штрафу.
|
|
| |
Terek | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені особисто подобаються відеореєстратори КАРКАМ. Багато цікавих моделей відеореєстраторів: з радар-детектором моделі Комбо5s, модель Z6 - у вигляді дзеркала і бюджетна модель R2 за 3000р. Рекомендую!
|
|
| |
Дмитро28 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я перед покупкою цікавлюся враженнями у людей або дізнаюся інформацію з інших джерел. Наприклад, нещодавно купив собі після прочитання цікавої статті камеру заднього виду для автомобіля metronews і не шкодую. З вибором мені здорово допомогла інформація, яку я дізнався прочитавши статтю.
|
|
| |