Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Відеореєстратор
Lolipop Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто як вибирає собі відеореєстратор. Розумію, що це вже буденна річ для авто, але я щось раніше не наважувався на покупку. Найімовірніше було не потрібно. А зараз планується поїздка на далеку відстань, хочу взяти. Підкажіть, яку фірму краще взяти? На що звернути увагу?

vladimirhmara Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
У наш час відеореєстратор одна з найважливіших речей, які мають бути в автомобілі. Нехай ви впевнені у своєму водінні, але краще все, що відбувається, знімати на камеру, раптом навпроти вас їхатиме недосвідчений водій. І справу випадку ніхто не відміняв. Так що обов'язково подивіться відеореєстратор автомобільний десь в магазині або інтернет-магазині, типу таких  я думаю ви зможете знайти підходящий.

Сердоїн Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Як це ви так обходилися без відео реєстратора? Дуже зручна річ. Може ви дуже зразковий водій і їздите або занадто повільно, або занадто акуратно. А то я вже цю техніку поміняв кілька разів. Краще взяти фірму дорожчу.

Аннтіан Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Свою машину потрібно комплектувати по можливості всім, щоб бути впевненим на різні випадки життя. Від відеореєстратор кілька разів нас врятував від непотрібного штрафу.

Terek Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Мені особисто подобаються відеореєстратори КАРКАМ. Багато цікавих моделей відеореєстраторів: з радар-детектором моделі Комбо5s, модель Z6 - у вигляді дзеркала і бюджетна модель R2 за 3000р. Рекомендую!

Дмитро28 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Я перед покупкою цікавлюся враженнями у людей або дізнаюся інформацію з інших джерел. Наприклад, нещодавно купив собі після прочитання цікавої статті камеру заднього виду для автомобіля metronews і не шкодую. З вибором мені здорово допомогла інформація, яку я дізнався прочитавши статтю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: