Вибір фарбопульта
|
|
MaZeX | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Потрібен фарбопульт для автосервісу, щоб фарбувати автомобілі. До цього використовували якийсь китайський, але він не рівномірно розпилює фарбу, ось думаємо тепер нормальний купити, але який краще?
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Основний критерій вибору фарбопульта для сто полягає в потужності, і не важливо, яка фірма, подивіться на торговельних майданчиках, є непогані варіанти з нових, а також з б. у. категорії.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Зверніть увагу на наступних виробників фарбопультів Devilbiss, SATA (Німеччина), Anest Iwata (Японія), справляються з основними завданнями, ціна не завищена, будуть вам служити тривалий час.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Щоб фарба рівномірно лягала на поверхню, потрібно купувати професійне обладнання, і тоді не буде подібних проблем. Я можу вам з особистого досвіду порадити перевірений інтернет-магазин, в якому є в наявності величезний вибір пневматичних фарбопультів і ви без проблем зможете собі підібрати відповідний інструмент. Ну і відразу хочу вам сказати, на таких речах краще не економити, візьміть краще один нормальний фарбопульт, ніж кілька низької якості.
|
|
| |