Моторне масло
|
|
Каришина | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Нещодавно купила собі автомобіль Ніссан. Попався в дуже хорошому стані, я давно про такий мріяла - невелика, економна. Але мені сказали, що під час купівлі б/в авто потрібно одразу міняти масло. Це так? І яке потрібно купити для мого авто?
|
|
| |
Сердоїн | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А ви у власника не питали під час купівлі що там з маслом? Можливо і не потрібно міняти нічого. Заїдьте на СТО і вони перевірять.
|
|
| |
Iziza | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У вас є хороший знайомий чоловік-автомобіліст? Нехай він подивиться всі агрегати машини, щоб знати що потрібно поміняти. А то потім у дорозі може щось відмовити. Краще відразу витратити трохи грошей, ніж потім витрачатися на ремонт. Мені чоловік коли купив машину, всю сам перебрав, оновив що потрібно і тепер не переживає, коли я кудись їду. І про гуму подумайте - пора міняти якщо у вас літня.
|
|
| |
Аннтіан | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Не думаю, що колишній власник перед продажем автомобіля міняв там масло - це ж додаткові витрати. Тому потрібно самому все зробити, щоб потім не полетів мотор і не довелося його мити або гірше того - міняти. Мені здається, що простіше витратитися на мастило, для автомобіля Ніссан його можна підібрати тут. Тоді будете їздити спокійно і не переживати.
|
|
| |
Maria | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| На ауді заливала Мобіл 1
|
|
| |
Occy | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Які ще є варіанти?
|
|
| |
Adenj | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А масло 10в40 краще лити на зиму або на літо пам'ятаю хтось говорив, але я боюся поплутати! Не хочеться в щойно куплену машину лити все підряд
|
|
| |