Інтернет автомагазини
|
|
Oma | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У мене виникло питання до автолюбителів, в яких інтернет магазинах ви купуєте все для своїх авто? Я от шукаю авто магазин, де придбати чохли та дефлектори на капот і вікна.
|
|
| |
misterbin | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу вам сказати, що на ринку або в магазинах не купую вже давно. Віддаю перевагу інтернет магазинам автотоварів. Знаю, що там і до чого, і вам дам пораду, якщо потрібно. По-перше, ось загляньте в цей інтернет автомагазин, сам часто замовляю в них автотовари. Там вибір хороший, швидка доставка. Запчастини та аксесуари є для різних моделей. Собі раніше ще не купував дефлектори.
|
|
| |
Oma | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Дякую. Загляну в цей магазин і подивлюся асортимент товару. Вітровики беру, тому що у нас дитина, а я завжди відкриваю вікно. Думаю, що акрилові візьму.
|
|
| |
Fewyn | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Варіанта два: звичайні магазини (від ринків відмовився - тільки перевірені магазини) та інтернет-майданчики. Рекомендую Avto.pro. Ось їхній каталог, подивіться. Досить зручно шукати, одразу підказує взаємозамінні аналоги, не приховані коди. Останнє дуже приємно - можна потім і в інших місцях пошукати.
|
|
| |
Qaninane | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Шкода, що не все там є!
|
|
| |
Mitezjede | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Не уточнював хто продає запчастини на розетці але там напевно найбільший каталог (вибір) автозапчастин, поки що вдавалося знаходити все що треба, а працюю я на СТО
|
|
| |
Adenj | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Які ще є варіанти?
|
|
| |
Allli | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Усілякі дрібниці типу каністри для дизеля, купую на розетці, а ні, вру, забув, там і запчастини можна знайти потрібні, взагалі там є все для автомобіля
|
|
| |