Ремонт ноутбука.
|
|
1Віктор | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Моєму ноутбуку вже кілька років, працював нормально, але останнім часом почав більше грітися, гудіти, самостійно вимикатися. Знайомі порадили звернутися в сервісний центр, щоб почистити його всередині від пилу. Може хто знає скільки зараз коштує чистка ноутбука тут, можливо потрібно звернутися в інший сервісний центр, я хочу відремонтувати ноутбук за мінімальні гроші.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| І що вам у сервісному центрі можуть сказати нового??.. Тут і їжаку зрозуміло, що причина в перегріванні і потрібно відкривати і чистити ноут. А ще, можливо, доведеться змінити вентилятор або батарею, залежно від того, як частіше користуєтеся, з проводом або без.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ні, батарея тут ні до чого, якби в ній була причина, то писалася б, що батарея розряджена і все. А так це вентилятор потрібно міняти. У мене з самого початку стоїть на підставці і все одно я міняла вже, хоча моєму ноуту вже десь років п'ять.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Ну це хороший термін служби ноутбука, що ви хочете? За розумом їх потрібно частіше міняти, це просто у нас так не прийнято. Якщо купив, то на все життя.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Даа, п'ять років це чудово. Я на своєму макбуці вентилятор замінив десь на четвертий рік служби. Щоправда, за ці чотири роки я всього два рази його розкривав і чистив від пилу, хоча я знаю, що це потрібно робити частіше, може тому і довелося замінювати той. Вентилятор замовляв в інтернет магазині . Виявилося, що в них є магазин і в Одесі, тож я сам під'їхав за деталлю. У будь-якому разі, заміна мені коштувала не дорого, а тепер працює швидше, ніж раніше.
|
|
| |
Велес | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А мені так і не вдалося полагодити свій старий ноутбук, три рази віддавав його в ремонт. Довелося купувати новий, вибрав Ноутбук Lenovo IdeaPad 100-15IBD , на ньому навіть деякі ігри проходять, хоча взагалі брав я його для роботи. Зручний, легкий.
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 7 |
Майор
| Я здавав свій у ось цей сервісremont-computerov-mytischi Зробили все швидко і якісно. І ціна вийшла більш-менш адекватна
|
|
| |
Поліна71 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мій теж весь час ламається
|
|
| |
parascovia | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У мене ноутбук НР. Якщо трапляються поломки, то завжди звертаюся в цей сервісний центр Ціни тут хороші, безкоштовна діагностика і надається гарантія. Пересилають усе оперативно.
|
|
| |
Анталіна | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хлопці, а мені потрібна досвідчена порада щодо ремонту MacBook Air. Щось зображення зі смугами. Підкажіть, плиз, хороший сервіс, щоб якісно зробити могли.
|
|
| |