Де купити монітор для ігор за розпродажем?
|
|
Михайло74 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мій син уже давно мріє про новий сучасний монітор для ігор з хорошою графікою і всіма наворотами. Знаю що такий монітор коштує недешево, але я думаю синові його на довго вистачить, оскільки він дбайливо ставиться до техніки. Грошей уже назбирав думаю вистачить.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Монітор це круто, я і сам любитель пограти в різні ігри. Хоч я вже й виріс, але все одно ту да ж. Дружина каже, що я доросла дитина. Найголовніше щоб на нього була гарантія, а без неї не раджу і зовсім купувати.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Мій брат дуже добре розбирається в техніці, а особливо в моніторах і телевізорах. Навіть у свій час працював у магазині різної техніки консультантом-продавцем, і в нього це чудово виходило. Йому навіть премії виплачували за відмінну роботу. Він перший дізнався, що днями стартував розпродаж Black Friday в Україні Black Friday в Україні, і порадив мені купити за просто офігенною знижкою ігровий монітор 27" Samsung Gaming LC27RG50 за 4 444 грн. замість 5 499 грн. чудової якості та з хорошою графікою. Навіть гарантію на нього дали, що просто чудово. Адже мало що в житті може трапитися. Адже всяке буває.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Ось це так, а я й не знав, що і в Кошику є такі розпродажі. Чув, що за кордоном таких акцій повно, і то черги великі шикуються і все розкуповують на раз, головне не позіхати, а купувати те, що треба. Дякую вам велике за таку інформацію.
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Зараз реально бомбовським монітором буде від asus на 24,5 дюйма. Може бачили їх презентації, ips матриця, поліпшені кути огляду, глибина кадру теж налаштована. Загалом картинка самий сік, якщо за знижками шукайте то поки хороших моніторів за знижками не буде. Який у вас бюджет? Може вистачить на покупку монітора Asus 24,5 VG259QR з зона 51. Це саме та новинка про яку я говорив.
|
|
| |