Міні комп'ютер
|
|
Lisyonok | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шановні форумчани, розкажіть мені про такий девайс, будь ласка. Чи варто його купувати взагалі чи ні? Думала взагалі ноутбук купувати, але ось побачила, що є такий ще варіант ПК. І тепер просто розгубилася(
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Усе залежить від параметрів. Те, що він портативний і зручний - це одне. Але якщо він буде "слабкий", то навіщо такі ПК по суті потрібні? Я, наприклад, звик, щоб усе літало і не гальмувало.
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Це дуже зручна штука насправді, можна скрізь із собою носити цей портативний блочок і підключати його куди завгодно.
|
|
| |
Kate | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| А крім apple якісь фірми випускають такі девайси взагалі? Бо це не дешеве задоволення.
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Звичайно випускають, на windows теж є такі апарати. Я давно думав про таку штуку, тому що іноді ноутбук дуже набридає, і цей міні комп легко можна з собою переносити. Зараз у більшості телевізорів є вхід hdmi і ніякого монітора навіть не потрібно. Думаю собі на фірму замовити з десяток таких машин, щоб усім було зручно і не займало багато місця на столах, на підлозі і не гуділо під вухом. Ось тут android знайшов цікавий варіант на 10 вінді, куплю відразу оптом, щоб було вигідніше.
|
|
| |
Леїра | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Зараз планшети дуже зручні в цьому плані, купила собі планшет для перегляду фільмів, тому що телевізор купувати не вважаю за потрібне. Усе необхідне можна знайти в інтернеті з планшета. Іноді беру його на роботу, мій планшет потужніший за робочий комп'ютер.
|
|
| |
Ksalet | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| ну для перегляду фільмів, я так розумію, що підійде будь-який планшет, так? Якщо дивитися фільми з інету.
|
|
| |
Marinochka_lirochka | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Для роботи та ігор хочу собі підібрати ігрову мишку. З настроюваним РГБ підсвічуванням, і для комфортної гри в КС. Якими ігровими мишками ви користуєтеся, і що вам найбільше в них подобається?
|
|
| |
Vafrukt | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Сам дуже люблю покатати в КС, для мене як досвідченого гравця дуже важливий час відгуку мишки, плавне ковзання і точність пострілів. Тому я вибрав цю ігрову мишку HyperX Pulsefire Surge (HX-MC002B) Користуюся нею близько року і не хочу її міняти на інші. Ця модель ідеально підходить для КС, відгук миттєвий. Відмінна кругова РГБ підсвічування яка легко налаштовується і має вбудовану пам'ять для зберігання індивідуальних налаштувань.
|
|
| |