Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Міні комп'ютер
Lisyonok Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановні форумчани, розкажіть мені про такий девайс, будь ласка. Чи варто його купувати взагалі чи ні? Думала взагалі ноутбук купувати, але ось побачила, що є такий ще варіант ПК. І тепер просто розгубилася(

Stasyan Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Усе залежить від параметрів. Те, що він портативний і зручний - це одне. Але якщо він буде "слабкий", то навіщо такі ПК по суті потрібні? Я, наприклад, звик, щоб усе літало і не гальмувало.

Exiousle Повідомлення # 3
одеський форум
Полковник
Це дуже зручна штука насправді, можна скрізь із собою носити цей портативний блочок і підключати його куди завгодно.

Kate Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
А крім apple якісь фірми випускають такі девайси взагалі? Бо це не дешеве задоволення.

Hasb Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Звичайно випускають, на windows теж є такі апарати. Я давно думав про таку штуку, тому що іноді ноутбук дуже набридає, і цей міні комп легко можна з собою переносити. Зараз у більшості телевізорів є вхід hdmi і ніякого монітора навіть не потрібно. Думаю собі на фірму замовити з десяток таких машин, щоб усім було зручно і не займало багато місця на столах, на підлозі і не гуділо під вухом. Ось тут android знайшов цікавий варіант на 10 вінді, куплю відразу оптом, щоб було вигідніше.

Леїра Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Зараз планшети дуже зручні в цьому плані, купила собі планшет для перегляду фільмів, тому що телевізор купувати не вважаю за потрібне. Усе необхідне можна знайти в інтернеті з планшета. 
Іноді беру його на роботу, мій планшет потужніший за робочий комп'ютер.

Ksalet Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
ну для перегляду фільмів, я так розумію, що підійде будь-який планшет, так?
Якщо дивитися фільми з інету.

Marinochka_lirochka Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Для роботи та ігор хочу собі підібрати ігрову мишку. З настроюваним РГБ підсвічуванням, і для комфортної гри в КС. Якими ігровими мишками ви користуєтеся, і що вам найбільше в них подобається?

Vafrukt Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Сам дуже люблю покатати в КС, для мене як досвідченого гравця дуже важливий час відгуку мишки, плавне ковзання і точність пострілів. Тому я вибрав цю ігрову мишку HyperX Pulsefire Surge (HX-MC002B) Користуюся нею близько року і не хочу її міняти на інші. Ця модель ідеально підходить для КС, відгук миттєвий. Відмінна кругова РГБ підсвічування яка легко налаштовується і має вбудовану пам'ять для зберігання індивідуальних налаштувань.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: