iPhone 6 та iPad Air 2 - уже в Одесі!
|
|
Skay-Shop | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| iPhone 6 і iPad Air 2 - уже в Одесі! Довгоочікувані нові моделі гаджетів Apple 2014 року - нова модель смартфона iPhone 6 і несподіване рішення - iPhone 6 Plus, а також планшети iPad Air 2 і їх мініатюрні аналоги iPad Mini 3 - надійшли в продаж інтернет-магазину "Skay-shop". Покупцям пропонуються моделі у всіх випущених кольорах і з усіма доступними об'ємами пам'яті.
У магазині також представлені аксесуари для нових гаджетів, зокрема оригінальні чохли від Apple. На новинки поширюється гарантія в 3 місяці і пропонується розширена гарантія від магазину тривалістю в 1 рік.
Культові молодіжні гаджети
Асортимент магазину не обмежений технікою Apple - у продажу представлено смартфони, планшети, телевізори та все для домашніх кінотеатрів, а також найпопулярніші серед молоді гаджети та аксесуари:
фітнес-браслети та крокоміри; електронні книги від різних виробників; action-камери GoPro; окуляри Google Glass; інноваційні парасольки Blunt.
Офлайн-магазин "Скай" знаходиться в Одесі, але замовити товари можна з доставкою по всій Україні. Магазин відправляє замовлення "Новою поштою", терміни доставки - 1-2 дні.
|
|
| |
oazis | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| iPad Air 2 вже давно в продажу
|
|
| |
Anyta91 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не знаю як "iPad Air 2", а знайти в продажу "iPhone 6" були проблеми - знайшли його через Інтернет... а ось чохол до нього знайшла взагалі задешево, як порівняти з магазинами, тим паче не в кожному магазині вони є.
|
|
| |
Gordon | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ось тут хороші ціни, наскільки знаю smart-shop Сусід сказав, що там брав.
|
|
| |
Evstaf | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Усі прагнуть купити Айфон, а мене зовсім не тягне до такої техніки. Телефон має приймати й надсилати дзвінки, а все інше для ділової людини не потрібне.
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Згоден з вами, але й вимоги зараз уже інші до такого роду апаратів.
А як взагалі у нас з аксами на 6-ку? Хочеться чогось якісного, а хто "китаю" на кожному кроці вистачає у нас.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| А що саме хочете? Бампер, кейс?
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Нормальний чохол, щоб захищав від випадкових падінь. Головне, щоб оригінальний був.
|
|
| |
Natali38 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Я довго вибирала чохли для iphone 6 plus, але все таки зупинилася на класичному чорному кейсі, може трохи пізніше ще один візьму
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Чудово)!
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Супер новина)
|
|
| |
romero | Повідомлення # 12 |
Сержант
| iPhone 6 вартий своїх грошей? Просто довго збираю на нього, і ось скоро вже буду тут skay.ua купувати. Хотілося б знати, чи є нарікання на його роботу.
|
|
| |
Alleks | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| iPhone 6 дуже практичний і функціональний.
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 14 |
Майор
| Краще вже накопичити грошей і купити Айфон 7. Ось порівняння Evolveo Q6 VS iPhone 7
|
|
| |