Де купити модні речі?
|
|
Vika_Drobina | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| В інтернет-магазинах подивіться. Додано (29.12.2016, 16:07) --------------------------------------------- Я в основному через інет речі купую.
|
|
| |
ira19840 | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Знайшла інтернет-магазин, де можна купити вже готовий, підібраний стилістами образ одягу.
|
|
| |
Anneti | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Можу порадити хороший інтернет-магазин якісного та стильного жіночого одягу "Krasimira". Магазин постачає речі напряму з фабрик українських виробників, тому ціни без зайвих націнок.
|
|
| |
AngelaVer | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Підкажіть будь ласка, де купити хороший лак?
|
|
| |
ksenya1990 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Цитата Владочка ( ) Не хочеться ходити і користуватися тими речами, які є у всіх. Мене цікавить щось незвичайне і стильне. Звичайно в інтернеті! Є з чого вибрати. Нещодавно купила жіночий піджак в інтернет-магазині "MODUS" Подібного в магазинах Одеси не зустрічала. Завжди можна повернути в разі якщо не підійде розмір. І зручно тим, що кур'єр доставляє замовлення додому.
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Тільки інтернет.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 22 |
Полковник
| Цитата Владочка ( ) Не хочеться ходити і користуватися тими речами, які є у всіх. Мене цікавить щось незвичайне і стильне. Вважаю, що зараз це взагалі не проблема, стільки магазинів і бутіків обирай щось ексклюзивне, хочеш на замовлення ший, якщо хочете знайти ошатні жіночі сукні, зазирніть, підберете собі щось не таке, як у всіх.
|
|
| |
yelmat | Повідомлення # 23 |
Підполковник
| Хочу зауважити, що проблем із купівлею одягу для дорослих взагалі немає проблем. А от справді класних речей для діток просто і не купиш. Я знаю магазин Ліо, де продають класні речі для дітей, і в принципі все. Всі інші магазини продають ганчірки, в яких не те що дитині, і мені було б не зручно!
|
|
| |
Burinaya | Повідомлення # 24 |
Сержант
| То що заважає оновити свій гардероб. Зараз можна знайти багато хороших магазинів зі стильним брендовим одягом. Ось, наприклад ostriv.ua куртку собі тут купила. Звісно за бренд платиш дорожче, але зате якість гарантована.
|
|
| |
Nikobar | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| Незвичайне і стильне зазвичай шиють самі своїми руками.
|
|
| |
Nila-O | Повідомлення # 26 |
Лейтенант
| Цитата Grane ( ) Тільки інтернет. З вами повністю згодна. Я знайшла купу маячні, на сайті obnovki, миле платтячко, купила, мені сподобалося))
|
|
| |
Ljusinda | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Nila-O, спасибі за посилання. Я нарешті знайшла класні кросівки для чоловіка по хорошій акції.
|
|
| |
Марина149 | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Так. теж зараз дивлюся на всіх, і у всіх однаковий одяг, притому на сайтах немає нічого незвичайного. І ось, подруга мені дала один сайт із креативним одягом, купила собі круту туніку. Притому креатив від дизайнерів. Думаю Вас зацікавить)
|
|
| |