Ви часто купуєте одяг і взуття в несезон?
|
|
Teloprimo | Повідомлення # 16 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Майже завжди так роблю. Так можна на знижки хороші потрапити. Зараз, до речі, купую на літо собі платтячка. Прочитала, що влітку також будуть актуальні легкі комбінезони, тому теж купила собі тут комбінезончик. Оскільки в мене невелика точка на ринку, то якраз зараз саме час закуповуватися на літо. Це вже знаю з досвіду роботи продавцем.
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Ми з сестрою постійно беремо одяг у несезонку. Сукні взимку - це наша фішка:)))) Так уже повелося, що в нас дні народження взимку. і купа ж свят ще. При чому часто оптом беремо. Так зручніше)
|
|
| |
tapok | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Тю. Де ж ви нормальні сукні взимку знайшли. Ще й оптом...
|
|
| |
Узора | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| ну явно не на базарі:) Є сайти, на яких можна вибрати і купити що завгодно і коли завгодно. Користуємося одним перевіреним. Правда він оптовий. Часто зі знижками всякими беру речі. Минулого разу он собі спідницю взагалі за 100 грн викупила одна незручність - літа довго чекати))
|
|
| |
natasokol77 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Я люблю скупиться на сезонних розпродажах, зі знижками ціни значно приємніші
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 21 |
Лейтенант
| Оскільки ми з мамою тримаємо невеличкий жіночий магазинчик, то купуємо одяг, можна сказати, "в несезон", тобто трохи раніше, заздалегідь ) Віддаємо перевагу українським магазинчикам. Вони вселяють довіру тим, що шиють поруч, якісно і швидко влаштовують доставку. Особисто собі я іноді купую речі не за сезоном. Наприклад, якщо шубка зі знижкою 50% хіба можна її не купити?)))) До речі, ось зараз замовляли в магазинчику сарафани такого плану. Можу сказати, що цього року менше, ніж за 500 грн. хорошого не шукай. Тільки через СП можна заощадити. Так що, літо буде "спекотним" ))
|
|
| |
Millona | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Тільки в несезон і купую. Точніше наприкінці сезону. Так виходить набагато дешевше.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
| Я купую коли побачу щось цікаве. Бо в мене розмір ходовий і наприкінці сезону купувати на розпродажах для мене проблемно, бо речі мого розміру вже всі розкуплені. Останнім часом почала купувати речі в інтернет-магазинах, але зараз так багато розводив, тож замовляю лише в кількох - перевірених. Наприклад, одяг і сукні я купую на lemanta, джинси потрібно міряти, тому доводиться купувати в сезон, поки є розміри. Єдине, що купую наприкінці, це верхній одяг, пальта і пуховики, бо в сезон вони дуже дорогі. Ось моя інтернет-обновочка, на вихідних потрібно поїздити по магазинах у пошуках пальта на осінь, може знайду що-небудь.
|
|
| |
Римма | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| Я намагаюся купувати речі під час розпродажів і великих знижок. Зараз, до речі, хороші ціни на Розетці, я чоловікові замовила купу сорочок за смішними цінами, які він і зараз зможе носити поки тепло, і взимку, комбінуючи з теплими светрами. А навесні йдуть розпродажі теплих речей - тоді їх і купую.
|
|
| |
Ньютон | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| так дешевше купувати
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 26 |
Підполковник
| Привіт дівчатка))) Напевно, я не одна така... мені дуже швидко набридає одяг і завжди хочеться чогось нового. У підсумку практично всі гроші витрачаю на одяг. Купую часто, навіть толком носити не встигаю, але зате різноманітність) Через це не люблю купувати дуже дорогий одяг.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 27 |
Підполковник
| Цитата Irinka24 ( ) Привіт дівчатка))) Напевно, я не одна така... мені дуже швидко набридає одяг і завжди хочеться чогось нового. У підсумку практично всі гроші витрачаю на одяг. Купую часто, навіть толком носити не встигаю, але зате різноманітність) Через це не люблю купувати дуже дорогий одяг. Досить часто купую одяг, іноді оптом, так набагато дешевше виходить. Взимку хороші розпродажі на літо і навпаки. Єдине, не купую дитині заздалегідь, бо боюся, що речі будуть малі до сезону. Щоб хоч якось заощадити грошей, беру одяг в інтернет магазинах. Подруга підсадила на покупки в інтернеті) Вибираю для себе зимове взуття, дивлюся на ціни і розумію, що нормальне взуття коштує вище 1500 грн. Дуже подобається взуття фірми ECCO. Років зо два тому купувала, але на ринку. Залишилася задоволена, щоправда пляму поставила на замші некрасиву(((
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 28 |
Підполковник
| А ви купуєте післяплатою? Якщо так, то скільки приблизно виходить комісія + доставка? Я просто в інтернеті дуже рідко беру, в основному моя подруга мені замовляє.
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 29 |
Сержант
| аналогічно. я зазвичай затарююся футболками, толстовками і регланами на FatLine. дуже мені вже подобається їхня якість товару і обслуговування
|
|
| |
Bonnita | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Так, намагаюся так робити, виходить дешевше
|
|
| |