Суперечка з чоловіком
|
|
Пушинка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Скажіть, як ви хочете, щоб вас вітали, наприклад, на день народження або річницю весілля? Ми ось із чоловіком сперечаємося, він віддає перевагу, коли як подарунок дають гроші, тоді можна купити те, що потрібно. А мені більше подобаються нематеріальні презенти, просто душевне привітання, наприклад, або якісь нові емоції, стрибок з парашутом, запрошення до театру на хорошу п'єсу. А ви які подарунки любите?
|
|
| |
PauloKoelio | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Для мене зараз найкращий подарунок - це відпочинок із сім'єю. Багато працюю останнім часом, мало бачу дружину і дітей, а хочеться виїхати кудись на море і спокійно відпочити під пальмами забувши про проблеми.
|
|
| |
Mallinka | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені головне увага у важливий для мене день, чи то день народження, чи то іменини. Подарунки приймати не вмію і не люблю, а ось щирим привітанням завжди рада. Тільки вони мають бути дійсно сказані від душі. І сама намагаюся для рідних і близьких робити сюрпризи, наприклад, можна замовити привітання на телебаченні й на радіо, тоді навіть якщо людина перебуває далеко від вас, вона все одно їх побачить і почує. А нещодавно знайшла тут музичні листівки, думаю, вони теж багатьом припадуть до смаку.
|
|
| |
Шахіст | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| А я взагалі подарунки не люблю і день народження не святкую. У моєму оточенні дуже мало рідних і близьких мені за духом людей, від яких я готовий приймати в дар що-небудь.
|
|
| |