Має відбутися весілля
|
|
Віоліна | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. Через місяць у мене весілля, і я розумію, що часу на підготовку залишилося у мене зовсім мало. Тому хочу організацію весілля довірити професіоналам. Може хтось підкаже, хто цим займається?
|
|
| |
Дрюлька | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Автор, у вас ще цілий місяць попереду, підключіть своїх подруг і маму, нехай вам допоможуть. Ви можете вибрати вподобані вам варіанти, а вони вже будуть їздити і забирати ваші замовлення.
|
|
| |
Юшкін | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Ми з дружиною за три місяці самостійно готувалися до весілля, обговорювали всі глобальні деталі, щоб на урочистості не було сюрпризу, і все одно не все врахували. Тож якщо є можливість, краще найміть людей, які в цьому фахівці.
|
|
| |
Малина | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Звичайно, якщо ви сумніваєтеся, що все встигнете зробити вчасно, і підготуватися до свого весільного торжества, то краще тоді не ризикувати, щоб гості, та й ви, не були засмучені.
|
|
| |
kirill02 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Краще підготуйтеся як наступник
|
|
| |
Moon | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| А ми замість весілля їздили в Скандинавію, було супер
|
|
| |
alisia_kukushka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ми зверталися в агентство з організації свят "Stories", вони реально молодці, зробили все що б весілля запам'яталося не тільки молодятам, а й гостям. Не дорого і відповідально підійшли до цього питання. Спасибі їм.
|
|
| |