Коліно
|
|
Milaha | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Доброго дня. У мене така проблема. Кілька років тому я пошкодила коліно. Мені його тоді нібито вилікували, але, якщо чесно, воно мене досі турбує. Лікар сказав, що це нормальні наслідки травми. І що тепер - це на все життя? Що робити?
|
|
| |
Solnechnaya | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Ну взагалі, це ж гірше немає, коли нога болить. Тобто ваш лікар вважає, що це нормальна ситуація і робити нічого не треба? Моя вам порада - поміняйте лікаря!
|
|
| |
Alinia | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Згодна повністю. Річ у тім, що коліна в людини взагалі дуже вразливі й за все життя навантаження на них просто величезне. І якщо вже зараз у вас болі, то що до старості буде? Шукайте хорошого фахівця. Може вам навіть записатися на артроскопію колінного суглоба? Я вважаю, що потрібно всі сили докласти, щоб перемогти цю недугу
|
|
| |
Wetochka | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Щодо артроскопії думка дуже вдала. Це ж чудовий метод діагностики, який дасть змогу точно дізнатися, в чому ж там проблема, і, можливо, навіть одразу її вирішити...
|
|
| |
Malboro | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ваш лікар просто намагається зняти з себе відповідальність за неграмотне лікування. Зверніться до іншого лікаря, не може боліти коліно, якщо все в порядку. У мене в списку хороших перевірених лікарів Волков Олександр Михайлович, ортопед-травматолог, коліна - це його профіль! Вам точно потрібна думка іншого лікаря, може проблема не в минулій травмі, а це нове запалення. У будь-якому разі, на форумі вам не підкажуть, потрібно до лікаря!
|
|
| |
Isador | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так само вважаю, що краще б поміняти лікаря, оскільки проблеми з колінами - це завжди справа тендітна, можливо, вам потрібно їх зміцнювати та розробляти, робити хорошу ЛФК, а можливо, пропити якісь вітаміни, але тут головне - діяти з гарним фахівцем, щоб не нашкодити. Я знайшов хорошого фахівця в Одесі, але через війну і переїзд до Києва довелося шукати нового, а це у звичайні дні складно, а зараз вже так, тим паче мені порадили ортопеда в Білій Церкві в клініці ЦСМ, кажуть, у них чудові фахівці.
|
|
| |