Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ОСВІТА В ОДЕСІ » Курси та тренінги Одеси » Шлях Шамбали. Перший рівень в Одесі. (21-23 вересня 2012 року)
Шлях Шамбали. Перший рівень в Одесі.
oleg_step Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні, щоб здаватися "сучасними", люди часом намагаються виглядати зайнятими, діяльними і квапливими. Однак ми знаємо, що метушливість і продуктивність - це далеко не одне й те саме. Практика медитації тренує розум, щоб він був спокійним і цілеспрямованим, робить його союзником у планомірній та усвідомленій діяльності, завдяки чому в повсякденному житті ми зможемо досягати поставлених цілей. Медитуючи, ми також досліджуємо, що лежить в основі людського буття і є його природною сутністю, яка в шамбальській традиції отримала назву "споконвічне добро". Ми вчимося розпізнавати прояви цього добра, притаманного кожному з нас від початку.

Запрошуємо вас на перший рівень програми "Шлях Шамбали", де основна увага приділяється навчанню медитації уважності-усвідомленості. Ця програма призначена як для початківців, так і для тих, у кого вже є досвід медитації. Вона включає в себе інструкцію з медитації, виклад навчань Шамбали, індивідуальні бесіди з інструктором і групові дискусії.

Традиція Шамбали - це одночасно погляд і метод пізнання, який ґрунтується на буддійському вченні та поєднує в собі різні практики зі східних і західних духовних традицій. Це вчення покликане по-справжньому об'єднати повноцінний духовний шлях і мирську діяльність. Через практику медитації ми вчимося з'єднувати наше тіло, розум і серце в теперішньому моменті, тим самим дозволяючи собі глибоко стикнутися з нашою істинною природою, яка вона є.

Семінар проводить:
Шастрі, Отто Пічлхофер (Відень, Австрія)
Учень Чог'ям Трунгпи Рінпоче, Сакйонга Міпама Рінпоче і Кхенпо Тсултріма Рінпоче. Практикує медитацію починаючи з 1980 року. Викладач і дослідник у Медичному Університеті м. Відня, лікар (загальна практика) у приватній клініці.

Початок тренінгу в п'ятницю 21 вересня о 19:00 - вступна лекція (вхід вільний).
Заняття проводитимуться на вихідних 22-23 вересня з 9:30 до 19:00 з перервою на обід і чай.

Вартість семінару - 380 грн. Для студентів, пенсіонерів, гостям з інших міст і тим, хто бажає повторно пройти програму буде надано знижку 50%.

Адреса: м.Одеса, вул. Маршала Говорова 18а, "Гранд парк", 21 поверх (Центр "Гра").

Або звертайтеся: odessa@shambhala.info , (050) 392 09 96
 
Одеський форум » ОСВІТА В ОДЕСІ » Курси та тренінги Одеси » Шлях Шамбали. Перший рівень в Одесі. (21-23 вересня 2012 року)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: