Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ОСВІТА В ОДЕСІ » Курси та тренінги Одеси » Семінар "Формула сайту: успішний інтернет-магазину" (семінар компанії AWG.ua)
Семінар "Формула сайту: успішний інтернет-магазину"
AWG Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Якщо Ви досвідчений підприємець, який бажає розширити бізнес, або тільки збираєтеся відкрити свій інтернет-магазин, але не знаєте з чого почати - цей семінар саме для Вас!

Семінар, організаторами якого виступають компанії AWG і 1С Бітрікс, присвячений розробці та створенню інтернет-магазинів, їхньому просуванню (SEO, контекстна реклама), залученню клієнтів і подальшій роботі з ними в системах CRM, а також тому, як правильно створювати й розвивати бізнес у галузі електронної комерції.

Представники найбільших компаній у сфері інтернет-маркетингу поділяться своїм досвідом і дадуть безцінні поради, які допоможуть Вам створити інтернет-магазин, що продає, правильно налаштувати роботу всередині компанії, залучити клієнтів і збільшити продажі, а також допоможуть ухвалювати потрібні і своєчасні бізнес-рішення.

Компанії-учасники: AWG.ua, 1С-Бітрікс.Україна, Яндекс.Україна, Price.ua, eSputnik, Softkey, Студія Дениса Каплунова.

Докладніше про програму семінару

Дата, час і місце проведення:
3 жовтня 2014 р., з 10.00 - 17.30, м. Одеса, конференц-центр АКБ "ІМЕКСБАНК", пр-т Гагаріна, 12-а.

Взяти участь:
Участь у семінарі безкоштовна, але потрібна попередня реєстрація.

Додано (15.10.2014, 11:24)
---------------------------------------------
3 жовтня в Одесі відбувся великий семінар "Формула сайту: Успішний інтернет-магазин від А до Я", присвячений питанням створення і просування бізнесу в інтернеті.
"Формула сайту" - це цикл безкоштовних семінарів, присвячених питанням створення і розвитку бізнесу в мережі Інтернет, організований компанією 1С Бітрікс - розробником систем управління веб-проектами і корпоративною інформацією.
В Одесі такий захід 1С Бітрікс організували спільно з компанією AWG, що займається веб-розробками, підтримкою і просуванням інтернет-магазинів. Семінар відвідало 259 осіб, серед яких - підприємці, власники бізнесу, менеджери та власники сайтів. Всі вони зібралися в конференц-залі "Банкірський дім", щоб почути 13 доповідей на найактуальніші теми в сферах інтернет-маркетингу, веб-розробок, просування, роботи з клієнтами, організації роботи всередині компанії, інтернет-кредитування та email маркетингу.
Доповідачі - представники найбільших компаній України - 1С-Бітрікс, Яндекс.Україна, Price.ua, eSputnik, Softkey, Студія Дениса Каплунова, а також представники одеських компаній AWG.ua, Abissoft і Creditpay.
Докладніше про минулий семінар

Додано (29.10.2014, 16:50)
---------------------------------------------
31.10.14 в Одесі відбудеться безкоштовний семінар "Ефективні інструменти збільшення продажів в інтернеті", організований агентством інтернет-маркетингу AWG.
Програма семінару
Якщо у вас вже є сайт або інтернет магазин - без просування вам просто не обійтися, інакше ніхто не дізнається про ваші продукти і послуги. Йдеться про такі інструменти як просування в пошукових системах (SEO) і контекстна реклама на Google, які допоможуть залучити відвідувачів і збільшити покупки на вашому сайті. 31 жовтня 2014 р. в Одесі відбудеться безкоштовний семінар "Ефективні інструменти збільшення продажів в інтернеті", організований компанією інтернет-маркетингу AWG. Ви дізнаєтеся, що таке контекстна реклама і SEO просування, як вони працюють, чим відрізняються і як їх краще використовувати. Навіть якщо ви вже знайомі з цими поняттями, важливо пам'ятати з якою швидкістю все сьогодні змінюється, тому бути в курсі всіх новинок просто необхідно. У вас є чудова можливість поспілкуватися зі співробітниками компанії AWG - сертифікованими фахівцями Google. Формат цього заходу - максимально комфортний для спілкування зі спікерами. Ви зможете отримати консультацію і поставити питання, що вас цікавлять.
Додано (01.12.2014, 15:42)
---------------------------------------------
4 грудня 2014 року в Одесі відбудеться безкоштовний Всеукраїнський семінар 1С-Бітрікс "Інтернет-магазин від створення до просування", організатором якого виступає компанія інтернет-маркетингу AWG.ua.

 Навіть найдосвідченіший підприємець, який вирішив відкрити інтернет-магазин, досить часто стикається з нерозумінням того, як зробити перші кроки, які питання потрібно ставити, що потрібно враховувати і про що думати. Головна мета семінару - розповісти підприємцям про особливості роботи на перших і наступних етапах створення і просування інтернет-магазину. Семінар буде корисний власникам і керівникам малого та середнього бізнесу, приватним підприємцям, і всім кому потрібен інтернет-магазин і його просування.

 Програма семінару та реєстрація на сайті AWG.ua

Додано (23.03.2015, 11:37)
---------------------------------------------
9 квітня 2015 в Одесі відбудеться великий безкоштовний семінар "Формула сайту: Як підвищити прибуток інтернет-магазину". Захід організовано спільно компанією 1С-Бітрікс.Україна та агентством інтернет-маркетингу AWG. 
Семінар присвячений розробці та створенню інтернет-магазинів, їхньому просуванню (SEO, контекстна реклама), залученню клієнтів і подальшій роботі з ними в системах CRM, а також тому, як правильно створювати та розвивати бізнес у сфері електронної комерції. У програмі семінару виступи лідерів українського інтернет-ринку: 1С-Бітрікс, AWG, Яндекс.Україна, TriggMine Inc., AD LABS-Україна, Турум-Бурум, СЦ "Точка Одеса", а також велика дискусія щодо найактуальніших інструментів інтернет-маркетингу в 2015 році. Семінар буде корисний представникам бізнесу, керівникам і топ-менеджерам. Планована кількість слухачів 250-300 осіб. 
Програма семінару та реєстрація на сайті AWG.ua
 
Одеський форум » ОСВІТА В ОДЕСІ » Курси та тренінги Одеси » Семінар "Формула сайту: успішний інтернет-магазину" (семінар компанії AWG.ua)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: