Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Пошук роботи в Одесі » Userator - заробляй легко (Userator - заробляй легко)
Userator - заробляй легко
alita Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз, напевно, нікого не здивуєш можливістю заробітку за допомогою інтернету. Але часто пропонована оплата дуже мізерна. Де ж можна заробити нормальні гроші?  Пропоную всім охочим знайти відповідь, звернути увагу на сервіс просування сайтів UseratorЗ, де не потрібні знання програмування і SEO. Усе досить просто. Принцип роботи заснований на імітації присутності користувачів, тобто перегляді сторінок, репостах у соцмережах. Звичайна поведінка людини, яку сайт зацікавив. Такий вид просування дасть змогу як вебмайстрам, так і простим людям, охочим заробити, досягти потрібного результату. Принципи просування, які використовує Userator, дадуть змогу за досить короткий час підняти сайт у ТОП. Метод просування замовник вибирає сам.
Як відбувається просування
На проекті пропонується два види просування: ручний і автоматичний. Якраз для ручного режиму проєкту і потрібні виконавці, люди, які будуть надалі просувати цей сайт і на ньому заробляти. 
Як на цьому заробити?
У проєкті кілька режимів просування, а відповідно і заробітку. Розглянемо їх докладніше.
1. Ручний - користувач переходить на потрібний сайт, перебуває там певний час, переглядаючи сторінки або голосуючи. Виконуючи ті дії, які потрібні для того, щоб пошукові системи все зафіксували. Цей режим оплачується в максимальному еквіваленті, тому що вимагає повної присутності за ПК.
2. Соціальний - підходить для тих, хто зареєстрований у соцмережах і у вас у друзях щонайменше 50 осіб. Робота тут полягає в лайках, репостах, написанні постів або встановленні додатків.
3. автоматичний - на ваш комп'ютер встановлюється програма, яка заробляє сама, поки ви займаєтеся чимось іншим.
4. Модерація - за високого рейтингу (він нараховується за правильно виконані завдання) ви можете стати модератором, і самі перевіряти завдання, заробляючи на цьому.
Заробіток на день становить від 100 до 2000 рублів, але за умови роботи. Заробіток безпосередньо залежить від витраченого часу. 
Є можливість партнерської програми. За кожного залученого рекламодавця, який замовив просування на Userator, ви отримаєте 10% від витрачених грошей, і 100 руб за кожного виконавця (за умови, що він набере рейтинг 400). 
Виведення на проекті всього від 100 руб.
 
Одеський форум » РОБОТА В ОДЕСІ » Пошук роботи в Одесі » Userator - заробляй легко (Userator - заробляй легко)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: